Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen fredag

Hej vänner!

Fredag igen och bloggen lyser av min frånvaro. Känns så hemskt men det händer så mycket i livet just nu att jag knappt hinner med trots att bloggen faktiskt på ett vis är mitt jobb som jag bör sköta. Jag känner dock att jag hellre skriver lite färre inlägg men med okej innehåll än att bara slänga upp massa skit ”bara för att”. Det gynnar ju inte någon i längden. Idag har jag iallafall mer energi och startade dagen med en sovmorgon i Fs armar (och snacka om att det behövdes!!). Vi fick en hel kväll igår tillsammans då han var ledig och jag slutade redan vid 17.00. Frukt, choklad och tända ljus stod på schemat och vi var i säng strax innan tolv. Även ikväll får vi några timmar ihop och det känns så lyxigt då han oftast jobbar typ.. jämt. Jag jobbar ju också väldigt mycket men bara åtta timmar på mitt ”vanliga” jobb och resten hemifrån. 

Annars då? Klickade hem massor med kläder från Gina tricot och ett par nya Marc by Marc Jacobs-örhängen för ett par dagar sedan. Allting kom idag och jag är supernöjd! Något jag dock har tänkt på en del är hur klädstorlekarna blir allt större med åren. Jag är en riktig ”S”person och har storlek Small/36 i allt. På senaste tiden har jag dock behövt köpa XS eller 34 då jag annars i princip BADAR i kläderna. Varför blir storlekarna större och större? Någon som vet det? Jag trodde först att jag var ensam om att känna så men efter att ha klagat lite för bästis så fick jag reda på att även hon har märkt att det är så. Ska visa allt jag köpte sen iallafall. Så håll utkik nu i helgen!

Ikväll står träning och hämtmat på schemat och imorgon är jag hemma ensam och ska gosa med vovvarna och storstäda hela dagen innan jag ska iväg till fina Maria mot kvällen för massor av skitsnack, vin och gottis. Supermys! 

Ha en underbar fredag så hörs vi mer imorgon! Kramis!

Sneakpeak på en av topparna som låg i paketet. Älskar den!

Gårdagens gottis. Vi konstaterade igår att jag hatar jordgubbar och F hatar hallon. Så det blev en riktig WIN-WIN-situation när vi mumsade i soffan, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish