Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Hej finisar!

Hur mår ni? Jag mår superbra och trots att jag ramlade in genom dörren vid fyratiden igår (idag?) så känner jag mig pigg och glad. Så.jäkla.skönt! Hade inte velat spendera denna dag bakis i soffan nämligen. Vid åttatiden igår mötte jag iallafall upp Helene och vi gick till ett supermysigt ställe som serverade sååååå fina och goda drinkar. En av dom smakade ärligt talat MILKSHAKE och vi båda blev helt kära i den. En annan serverades i en kokosnöt som brann lite. Superfint verkligen! Dit kommer vi helt klart att gå fler gånger. Tiden gick iallafall alldeles för fort och F kom och hämtade oss med bilen (tack älskling) rätt sent. När vi hade skjutsat hem henne var jag såååå hungrig så MAX kändes som en självklarhet, haha. Ibland får man faktiskt 😉

När vi väl kom hem så frågar F mig om jag verkligen tycker att det är skönt att blogga från iMacen. ”Inte jätteskönt direkt” svarar jag. Då frågar han vad jag vill ha för dator och sjääääälvklart vill jag ha en air eller PRO. ”Men älskling, varför har du inte sagt det tidigare? Då åker vi och köper en imorgon!”. SÅ IDAG BLIR JAG MED NY DATOR. Wiiiihooo! Och då blir också Apple-familjen komplett. Nu har jag iphone6+, ipad, ipad air, imac och äääntligen en laptop också. Bästa mannen i hela universum som alltid överraskar och behandlar mig som en prinsessa. Fy vad jag är lyckligt lottad (och fy vad jag är prylkåt också för den delen, haha). 

Nu är det dags för oss att åka till affären, köpa pannkaksgrejer och hämta ut lite paket som kommit under veckan. Sen blir det myyys hemma innan vi svänger förbi Media Markt och lite andra småbutiker för att inhandla lite nödvändigheter (och daaaaatorn, jippiii!). Ikväll tänkte jag köra all in med ansiktsmask, inpackning osv så att jag känner mig redo för jobbet imorgon. 

Tycker förresten att det är urmysigt att hösten har börjat komma. Ska klicka hem massor med doftljus från mitt favvomärke Voluspa nu i veckan och köpa hem gosiga kuddar och filtar till soffan. Jag tror aldrig jag har sagt det här förr men hösten måste nog vara min absoluta favvo-årstid (efter sommaren såklart). 

Kram på er!

Hur fin var inte denna?! För att inte tala om hur god den var. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish