Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon!

Dags att köpa ett skrivbord till datorn NU. Den har stått sådär på tok för länge, haha. Men det är ju så skönt att blogga på den när den står sådär 😉 Ska förresten snart köpa en ny laptop. Vilken rekommenderar ni?! Vill ha en MAC såklart (otippat, haha). 

Hej fina vänner!

Vaknade nyss helt feberfri och alldeles lycklig. Ska fira med en låååång dusch och sen äta frukost och det viktigaste idag blir att komma ihåg att VILA. Jag har så lätt att tro att jag är frisk till 100% och vara för aktiv under dagen för att sedan lyckas få upp febern igen, haha. 

Har iallafall hunnit svara på mail både privat till er och till företag och jag måste bara säga FYFAN vad ni är underbara! Ni känns som ett helt gäng med tusentals góa, fina brudar som står bakom mig, peppar mig, stöttar mig och finns där. Nästan som om jag har flera tusen bästa vänner. Ni anar inte vilken mäktig känsla det är. Hoppas på att få träffa varenda en av er någon dag! <3 

F jobbar tidigt pass idag och det känns så himla skönt! Vanligtvis kommer han hem runt 23-00 tiden varje kväll men nu äntligen så kommer han ramla in genom dörren redan vid 18. Det blir mys och serier heeeeeeela kvällen och imorgon ska jag ut och dricka drinkar med älskade Helene. SÅ mysigt!

Nej hörrni! Nu ska jag börja ta vara även på denna dag. Puss på livet och puss på er! Ha en helt underbar fredag så hörs vi mer imorgon!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish