Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Älskade vänner

Godmorgon på er!

Här hemma är det feber och sjukdom som gäller. F var så fin och ordnade goood frukost med massor av frukt och choklad till mig och hämtade även ut lite av mina paket som har kommit. Nu är han på jobbet och jag längtar redan så tills han kommer hem. Tyvärr dröjer det fram till runt 23 men håller tummarna för att tiden ska gå snabbt. Ska försöka sova så mycket som möjligt och bara ta hand om mig själv. Mysa med vovvarna, äta gottis, nätshoppa och blogga såklart. Tänkte slänga i en inpackning och ansiktsmask också. Känns som om det var alldeles för längesedan nu.

Sitter för tillfället i sängen, kollar på trolljägarna och dricker urgod juice från Innocent. Jag ser avsnittet med Kissie där hon pratar om allt näthat hon har fått stå ut med och det SKRÄMMER mig hur vissa människor kan bete sig bakom datorskärmen. Att bli mordhotat och dagligen få hot, hat och hets via sin blogg men ändå fortsätta blogga – det är helt otroligt starkt enligt mig. Jag får ytterst lite hat via min blogg (tack snälla ni för det!) och hade jag fått det vet jag inte om jag hade känt för att blogga över huvud taget. När min blogg växte som mest i maj/juni så började det dock storma in en hel del elaka kommentarer och hot och då skrev jag faktiskt ett inlägg om det HÄR.  Jag hoppas verkligen att jag slipper detta även i fortsättningen och jag tycker att det är helt underbart att det finns program som faktiskt tar upp detta och får fast alla dessa troll. Jag tror ärligt talat inte att man är frisk i huvudet om man sitter och kommenterar elakt på folks bloggar anonymt. Sen förstår jag inte heller varför man väljer att trakassera någon via nätet. Visst, man gillar inte alla och det måste man inte heller. Men då har man två alternativ – antingen sluta läsa bloggen i fråga eller bara hålla käften och inte lämna vidriga ord efter sig. Jag läser bloggar till folk jag inte gillar, men inte fan kommenterar jag elaka saker om deras liv, familj, hem, utseende eller känslor. Jag läser bara och sedan går jag vidare. Så enkelt är det. Hur ställer ni er till näthat och vad har ni för tankar kring det?

Min frukost idag. Så gott! Tack snälla ni för alla fina kommentarer och ord förresten. Stor kram. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish