Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TRÖTT

Hej fina! 

Hoppas allt är bra med er. Jag är helt DÖD och sitter på jobbet efter att ha sovit så gott som 0 timmar inatt. Kom hem från min AW vid halv sex imorse och då var det bara att duscha, sminka om sig och sätta sig i bilen för att vara på plats igen klockan åtta. Kan faktiskt erkänna att jag trodde att jag skulle må tio gånger värre än vad jag gör men känner mig inte lite sliten iallafall. Ska försöka sola lite solarium efter jobbet också, inte för att det behövs nu efter min spraytan men bara för att jag tycker det är så skönt och avslappnande. 

Ikväll ska nog F ut och ta någon öl med vänner så jag blir hemma ensam och det ska faktiskt bli mysigt att bara gosa med vovvarna, slökolla på TV och framförallt däcka tiiiiidigt, haha. På söndag tänkte jag storstäda hemma, shoppa lite golv på IKEA och göra godvåffelfrulle. Känns skönt att vi iallafall får en dag ihop som vi kan spendera som vi vill innan det är dags för ännu en jobbvecka för oss båda. 

Gårdagens klädsel. Klänningen finns HÄR.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish