Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej älsklingar! 

Fy vilken låååång dag det har varit. Hämtat ut paket, jobbat över och städat. Räkningar har betalats och vi preppat matlådor och städat ur kylen. Soffan har vi också fått hem, och vet ni?! Den är helt M A G I S K. Den är så enorm att jag knappt vet var jag ska vägen. Har aldrig skådat en så stor soffa i hela mitt liv! Och skön är den! Och tyget är sådär härligt lyxigt och färgen är PERFEKTION. Alltså ni fattar inte hur glad jag är! Jag har letat efter soffan med stort S i flera år och äääntligen står den i mitt vardagsrum. Är överlycklig! F har skruvat ihop den hela dagen och fixat med tvätt här hemma då han varit ledig. Så känns jätteskönt att allt är på plats. 

Paket har vi också hämtat. Allt ifrån kläder till heminredning. Bilder kommer imorgon och till helgen! Längtar sååå till på fredag förresten. Då är F ledig och efter att jag slutat jobba ska vi åka och shoppa lite, storhandla och bara mysa tillsammans. Var allt för längesedan nu. Och på lördag ska jag till bästa Emelie och bli höstfin i håret. Vi ska testa något jag inte gjort tidigare så ska bli riktigt kul att se slutresultatet. Är så taggad! Och på söndag ska jag fika med fina Helene som jag inte träffat på månader nu. Så mysigt! 

Nuuu hörrni ska jag tidsinställa lite inlägg och sen sova. Hoppas ni har haft en helt underbar onsdag. Kramis!

Alltså mitt jobb. Världens bästa <3

ALLTSÅ HUR STOR?! Ser ni hur liten F ser ut? Och han är ändå rätt stor, haha. 

Lite frukt till frulle. Såå gott!

Och dagens middag fick bli ”kycklingburgare” från Frys family. Av någon anledning så lever F på mackor när jag inte lämnat mat i kylen och han är hemma ensam. Så när jag kom hem vid halv tio fick jag slänga ihop något snabbt, haha. 

Denna goding låg i min leverans från bästa Fitnessguru. Ska visa hela paketet imorgon för er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish