Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Nya naglar hos finaste Helén

I söndags tog bästa Helén emot mig trots att hon egentligen var ledig då. Världens bästa är hon! Vi körde på nudefärgat med lite dekoration på ringfingrarna denna gång och jag är SÅ nöjd. Kunde inte ha blivit bättre! Riktigt höstiga och fräscha blev dom. Naturliga med det där lilla extra, precis som jag vill ha det! Vad tycker ni? Visst är hon helt galet duktig!? Jag är så glad att jag hittade henne. Jag har inte bara funnit världens bästa nagelteknolog utan också en vän för livet. Vi kan tjattra på i timmar och samtalsämnena tar aldrig slut. Hon är bäst. <3 

Vill ni boka tid hos Helén eller få prisinformation eller har andra frågor så kan ni nå henne på 0704-493538 via sms eller samtal. Annars kan ni få tag i henne via instagram HÄR eller facebook HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish