Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara tisdag och en kjol från nederländerna

Hej på er! 

Hur mår ni? Vet egentligen inte varför jag frågar för brukar inte få så mycket svar på just den frågan men det känns bra att försöka iallafall, haha 😉 Hur som helst! Jag mår baaara bra. Riktigt trött dock. Och det är hela fyra timmar kvar tills F trillar in genom dörren – och jag vägrar somna ensam! Imorgon börjar jag som tur är vid 11 så vi ska nog fara och natt-träna lite trots all trötthet. Känns som om det var lite för längesedan vi gjorde det tillsammans nu. 

Nu efter jobbet har jag bara däckat i sängen efter en långpromenad med vovvarna. Har inte ens orkat laga middag utan tog med chipspåsen, haha. Ska snart ta tag i mig själv och börja med maten och även slänga in lite tvätt i maskinen. Det är mycket att göra och lite tid. Usch, vad jag hatar att prioritera mellan viktigt och viktigt! Imorgon kommer förresten vår nya soffa och FY TUSAN så jag har längtat! Helt sjukt! Jag tror vi har varit sofflösa nu sedan i april när vi flyttade från Umeå och det har varit riktigt jobbigt att använda sängen istället. Och på tal om rubriken till detta inlägg så fick jag ett jättekonstigt samtal imorse om att jag kommer att få en leverans med en kjol från nederländerna. Jag fattar INGENTING. Vem har skickat den och vad är det för kjol? Är den gjord av guld eller? Ska bli kul att se, haha. Nackdelen med att vara bloggare och bli sponsrad/få massor av paket är att hälften av företagen som skickar saker inte ens har avtalat med mig att dom ska göra det. Och helt plötsligt får man ett samtal från posten som säger att jag MÅSTE hämta ett paket under dagen och att jag annars blir debiterad en avgift för att jag inte har gjort det. Usch! Nej, att komma överens är det som gäller tycker jag. Sen tar jag också betalt för all reklam (och skattar osv såklart!) utöver utskicken om jag inte har något särkilt avtalat med just ett specifikt företag. 

Kommer ni ihåg att jag gnällde om att jag ville gå på spa och skämma bort mig själv lite? Nu har jag bokat in mig på typ ALLA behandlingar som finns. På lördag ska jag till älskade Emelie och bli fin i håret, i början av oktober har jag spraytan och ansiktsbehandling inbokat och i söndags fick jag nya naglar hos allra bästa Helén (bilder kommer imorgon). För att inte tala om fransarna jag fick nyss också, hihi. Så himla skönt! Och verkligen något att längta efter som gör att man orkar med den annars rätt grå vardagen.

Stor kram till er fina! Ha en underbar kväll. <3

Vet ni vad jag dricker varje morgon nu för tiden förresten? Jag mixar en grape med is, citron och druvsocker. Så gott, enkelt och man blir klarvaken och pigg. Tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish