Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

5 om mig

– När jag gick i sexan fick jag inte sminka mig. Men alla mina vänner fick det. Så jag brukade ta med en kajalpenna i fickan och kladda på JÄTTEMYCKET runt ögonen varje morgon som jag sedan tog bort innan jag åkte hem. Jag såg inte klok ut så TACK mamma för att du hindrade mig från att se ännu värre ut, hihi. 

– Jag är egentligen inte alls en förhållandemänniska men F har mig verkligen lindad runt sitt lillfinger. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

– Jag kan inte hantera alkohol och vet inte hur mycket jag är kapabel att dricka och inte, haha. Som tur är dricker jag vääääldigt sällan. Några gånger per år bara.

– Jag älskar leopardmönster, men är livrädd att se tacky ut så matchar det alltid simpelt med svart och vitt.

– Jag är ofantligt trött på mitt hår och tycker bara att det hänger som en gardin (?) över huvudet. Dags för lite förnyelse kanske. Skulle vilja bli blond som Paula Uribe är HÄR. Så jäkla snyggt. Skulle kunna mörda för den färgen just nu, haha.  

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish