Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Fransar hos fina Eyemazing lashes

Förra veckan fick jag nya fransar hos Eyemazing lashes som tog emot mig när jag verkligen behövde en akut-tid och nästan alla mina fransar hade lossnat. Blev så enormt nöjd med resultatet och man kände verkligen att man hade hamnat hos ett proffs under hela behandlingen. Jag tog en förlängning med dock-effekt och kände mig verkligen som en prinsessa när jag var päväg hem! Är det något man ska unna sig så är det faktiskt ett set fransar – för att vakna på morgonen och känna sig fräsch och sminkad är verkligen guld värt! Hur som helst så kan jag verkligen rekommendera er att gå till Eyemazing lashes som är utbildad hos Modellfransar och väldigt noga med att förlängningen blir skonsam och inte skadar (vilket för mig är jätteviktigt). 

Som ni ser på bilden nedan så blev det SÅÅÅ stor skillnad. Helt sjukt egentligen hur det kan göra så mycket. 

Ni kan läsa mer om priser och annat på hennes hemsida HÄR och se mer före/efterbilder på hennes instagram HÄR.

På bilderna ni ser här är fransarna lite mindre än en vecka gamla och jag har pyttelite mascara på. Om ni kikar in på @eyemazinglashes på instagram så kan ni se före/efterbilder när fransarna är helt nygjorda också. Visst blev det fint?! Är såå nöjd! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish