Gabriella Joss Gabriella Joss
InredningMatShoppingSkönhet

I love ME

Nu kommer ett litet utvik här i bloggen och den första frågan jag vill ställa till er är: ”Älskar du dig?”. Ja, exakt som det låter. Gör du det? Jag tycker att det är få unga tjejer idag som faktiskt gör det och det gör så jävla ont i mig att det är så. Varför är det så?

Jag får dagligen frågor om hur man gör för att få plattare mage, mellanrum mellan låren eller synliga nyckelben. Varje gång en av mina yngre läsare slänger iväg ett sådant mail så SKÄR det ärligt i hela mig. NI SKA INTE KÄNNA SÅ! Vackra, fina, underbara ni! Ni är helt PERFEKTA precis som ni är! Jag  har verkligen ALLTID hatat uttrycket ”ingen är perfekt”. Enligt mig är det skitsnack! Jag skulle hellre säga ”alla är perfekta” – för det är just det vi är. Du duger verkligen precis som du är och ska inte ändra något på dig själv!

Så nu tänkte jag att vi ska köra lite GIRLPOWER här på bloggen! ALLA och då menar jag verkligen ALLA ska skriva fem saker med sitt utseende som dom älskar. Det kan vara allt ifrån ”Jag älskar mina ben” till ”Jag älskar min ögonfärg”. Sen också två positiva egenskaper med just DIG! Jag börjar:

  • Jag ÄLSKAR mina bröst.
  • Jag ÄLSKAR min solbränna.
  • Jag ÄLSKAR mitt tjocka hår.
  • Jag ÄLSKAR mina mörka ögonbryn.
  • Jag ÄLSKAR mina ögon.

Och två positiva egenskaper med mig är att jag har ett stort hjärta med mycket plats och att jag är väldigt omtänsam och bryr mig om andra väldigt mycket. 

Och här har ni den nakna sanningen. Jag har PRECIS som varenda en av er mina egna komplex. Jag har hemsk hy, snea tänder och mina ben är mycket kortare än min överkropp. Men vet ni? Jag bryr mig inte! För det är så jag är gjord och det är denna kropp och med detta utseende jag ska leva resten av mitt liv. Jag tycker att det är så jäkla viktigt att tjejer som är ”stora” inom sociala medier lyfter dessa frågor. Hur perfeka bilder man än lägger upp på blogg/instagram så har vi alla våra svagheter och  osäkerheter. Särskilt när det kommer till vårt yttre. Jag undrar precis som dom flesta av er VARJE dag när jag står framför spegeln om jag verkligen duger men försöker alltid att skaka av mig dessa hjärnspöken – för jag är JAG och perfekt precis som jag är. Det är DU också. Sträck på dig och var stolt över din kropp och ditt utseende. Det ska vi alla vara.

 

Jag och min fotograf fotar mig lättklädd nästan varje gång vi fotar. Varför? För att lära mig att älska min kropp – varenda del och vinkel av den. Att inte skämmas över den och att kunna se tillbaka och se hur vacker jag verkligen var och är. Jag brukar också se till att fota mig osminkad ofta. Trots att jag tycket att jag ser HEMSK ut just då så kan jag se tillbaka och inse att jag inte alls såg så dum ut. Min största svaghet är att visa mig utan smink. Jag klarar knappt av det. Och ja, än så länge är jag för feg för att våga gå utan på stan eller till jobbet. Men någon dag – då jävlar! Det blir min största utmaning! Våga utmana dig själv! Ta på dig den där snygga, tighta toppen eller våga skippa mascaran någon dag. Skit i den där lilla djävulen som sitter på axeln och säger att din mage inte är tillräckligt platt eller att dina ögonfransar är korta och fula. Eller skit i att platta håret någon dag och ta sovmorgon istället. Det är du värd!

Jag vill även passa på att dela en video en låt i detta inlägg. Så enormt tänkvärt. 

 Nej tjejer! Nu vill jag att alla delar med sig i kommentarsfältet om varför just DU är perfekt. För det är DU! Så släpp alla hjärnspöken och ÄLSKA dig själv. För den viktigaste relationen i ditt liv är den du har med dig själv. Så våga älska varenda del på din kropp och varenda bit av ditt utseende. Du är P E R F E K T. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish