Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon från sängen!

Hej bästa!

Hur mår ni? Jag mår bra! Sov ut ordentligt idag och vaknade runt nio. F drog till jobbet ganska direkt efter det och jag har landat framför datorn för att jobba lite här hemifrån. Kommer nog inte röra mig så mycket ur sängen idag utöver lite städ, tvätt, matlagning och allt sådant där som måste göras. 

Helgen blir lugn som vanligt och jag ska jobba en hel del med bloggen. Hade också tänkt få ordning lite här hemma och imorgon ska jag äntliigen fixa naglarna igen hos min bästa Helén. Hon är värlens góaste och tog emot mig en söndag trots att hon egentligen är ledig då. Världens finaste är hon! <3 Är så sugen på franska med en liten detalj på ringfingret – eller kanske helt silverglittrigt på ett finger? Eller helfärgade i typ beige eller något. Åh, beslutsångest! Fixade ju fransarna i förrgår också hos Eyemazing lashes och bilder på det kommer upp imorgon. Tills dess kan ni kolla in före/efterbilder på hennes instagram HÄR. Blev riktigt stor skillnad. Nästan läskigt vad lite fransar kan göra för en. 

Jag har funderat massor på framtiden nu på senaste. Vad ska vi göra, hur ska vi göra, när ska vi göra det osv. Jag vill köpa hus NU och helst igår.. Men samtidigt så vill jag lära känna Göteborg så att jag verkligen vet exakt var vi vill befinna oss. Ska jag vara ärlig så trivs jag så jäka bra här ute på Hisingen. Vi bor kanske en halvtimme från stan mitt ute i förorten och vet ni? JAG TRIVS. Bättre än på något annat ställe. Jag vägrar bo centralt och för mig är det avkopplande att vara på spårvagnen hem från jobbet och veta att jag är påväg till lugnet och naturen. Vill inte bo i stan för fem öre. Aldrig! Och F delar min mening som tur är. Men där vi bor nu.. Världens bästa område! Lugnt, mycket barn, mycket hundar, vänliga människor och en salig blandning av nationaliteter och kulturer. Jag älskar det! Det är här någonstans jag vill bo resten av livet. Eller ännu en bit utanför stan. 

Och på tal om olika nationaliteter. När jag åkte spårvagn här i veckan så var det en mörkhyad ung kille (typ i min ålder) som satt på innersätet och en gammal svensk dam som satt bredvid på det yttre sätet. När han skulle av så blev det väldig jobbigt för henne och hon kunde inte riktigt ställa sig upp, så han klappade henne på axeln, ställde sig upp och krälade ut från sätet på golvet under räcket framför. Sen vände han sig om och log mot henne och hon blev SÅ glad. Ögonen tårades och hon log stort mot honom och såg jätetlättad ut. Jag smälte samtidigt som det skar i hjärtat när jag tänkte på hur många röster SD har lyckats kamma hem i år. Fine, jag är för demokratin. Tyck vad du vill och rösta med hjärtat, men tänk efter lite innan. Vi ser alla likadana ut under huden. <3

Har förresten fått hem massor med góa paket som jag ska visa er lite senare. Bland annat en vego-kokbok från Jävligt Gott. Är så taggad på att kika i den. 

Önskar er en helt underbar lördag. Stor kram från mig till er!

En bild från när bästis var här. Jag vill dö när jag tänker på att sommaren redan är slut, haha… Okej, inte riktigt, men ni fattar 😉

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish