Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

iPhone6 Plus och en liten throwback

Godmorgon hjärtan!

Snart har det gått ett helt år sen bilderna här ovan blev tagna.. Hur sjukt?! Där var vi i Umeå och jag hade inte ens en blogg?! Eller jo, hade en liiiiten okänd blogg med typ 30 besökare per dag som skrev elaka kommentarer dagarna igenom, haha. Nu är vi i Göteborg och jag driver en blogg med flera tusen besökare per dag. Livet är så sjukt, jäkla häftigt! Allt kan förändras från en dag till en annan och förändringarna som kan ske på ett år är helt sanslösa på alla vis. 

Idag har jag sovmorgon och det var så skönt att få vakna upp till att solen lyste in genom fönstret. Jag fixade fransarna igår och det blev rätt sent och F jobbade sent också. Sen av en jätteunderlig anledning lyckades vi hamna på samma buss hem! Förstår ni vilken underbar känsla det var att komma in och se honom sitta där? Vi beställde pizza via onlinepizza direkt från bussen och efter att vi kommit hem och varit ute med hundarna så plingade det på dörren och vi låg och pratade och tryckte en SÅ god familjepizza. Sedan hann vi också förhandsboka en iPhone 6 Plus så nästa fredag kommer jag att ha den i min hand. Är så himla glad! Har verkligen längtat efter den. Och jag vet en till som är glad just nu – min lillebror ska nämligen få min iPhone 5 när jag är klar med den 😉

Nu ska jag ta en dusch, plocka lite här hemma och göra iordning frukost. Sen ska jag väcka F och det är dags för jobb vid 11 för min del. Tänkte förresten beställa mat från mathem.se igår bara för att slippa lägga timmar på storhandling nu i helgen (F jobbar dessutom lördag och söndag) men min varukorg med 50 produkter fick ett pris på 1800:- och då kändes det inte lika roligt längre. Det står ju att det ska vara samma pris som i butik men vissa saker är fasiken 25-30:- dyrare? Vet ni någon bra sida där man kan handla mat på nätet? Eller är det affären som gäller?

Önskar er alla en helt underbar fredag och helg. Det är ni värda varenda en av er! Glöm aldrig att ni är bäst! PUSS

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish