Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frukost

Vår frukost imorse + massor av frukt som inte hann komma med på bilden. Dom små bollarna är pumpakärnor som är täckta med mörk choklad. Jättegott!

Alltså frukost är för mig det absolut godaste målet på hela dagen (och det viktigaste också såklart). Oftast så hinner jag inte göra så roliga frukostar på vardagarna men ett tips om man vill lyxa lite innan jobbet är att ha någon form av ”lyxigare” granola/müsli hemma. Mina favvisar är från Renee Voltaire och Paulúns. Tycker att det livar upp vilken tråkig soygurt/youghurt som helst. Sen brukar jag försöka ha någon juice hemma också! Så gott att dricka med sugrör och lite is eller frysta hallon. Jag har fallit för bland annat Kung Markattas små flaskor och min favvis är den med granatäpple. Jag gillar också Lovisebergs råpressade. Den är rätt ny på marknaden och innehåller inga tillsatser eller socker. Lite dyrare men också lite bättre! 

Ska jag vara ärlig skulle jag nog kunna leva på mackor till frukost. Äääälskar rågbröd eller gott knäcke med tartex, massa grönsaker, färska kryddor och annat gottis på. Annars äter jag gärna gröt och min favvis på den fronten är mannagrynsgröt med en bas på mandelmjölk eller kokosdryck. Har jag inte tid för det så funkar vanlig havregrynsgröt (helst fullkorn) som jag brukar blanda med lite granola och torkad frukt. På helgerna är det typ hemmagjord pizza eller pannkakor med grädde, nutella och massa frukt som gäller för oss här hemma, haha. Vad äter ni till frukost? Hade varit kul att få lite ny inspiration! Kram.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish