Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon fina!

Hej vänner! 

Är allt bra med er? Här är allt kanon och jag har fått avnjuta melon till frukost med min älskade F och se morgonsolen komma upp utanför fönstret. Hur mysigt?! Idag är det torsdag och imorgon är det ääääntligen fredag och helg. Jag har fullspäckat schema även idag och efter jobbet ska jag iväg och fixa fransarna hos Eyemazing Lashes. Jag behövde verkligen en akuttid då nästan alla mina fransar har lossnat så känner mig jätteglad över att dom hade möjlighet att ta emot mig! 

Annars är jag lite lätt irriterad (på mig själv) då jag har lyckats förstöra min iphone-laddare. Den funkar att ladda med men man måste få till den på ett visst vis som jag såklart inte lyckas med – så enda gången jag numera kan ladda min telefon är när F finns på plats hemma. Det känns inte heller värt att köpa en ny då jag ska lägga en beställning på iphone 6+ direkt den kommer ut, vilket är supersnart. Har ni kikat något på dom nya telefonerna? Jag är SÅ taggad och tycker verkligen att dom är riktigt snygga. Hoppas jag lyckas bli en av dom som får förhandsboka den!

Önskar er en helt underbar dag så hörs vi lite senare. Kramis!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish