Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Mitt besök hos Life Long Clinic

Jag hade ju bokat in en ansiktsbehandling hos en salong här i Göteborg som jag var på igår och jag är så enormt nöjd med resultatet! Jag har ju under SÅ lång tid verkligen haft lust att ta tag i min hy och verkligen börja sköta den så som den förtjänar och nu när jag börjat äta bättre och träna så kände jag att det faktiskt kan vara värt att skämma bort sig själv lite som belöning. Hur som! Jag tror aldrig att jag har varit med om en skönare behandling. Visst, jag fixar fransar, hår och naglar och känner mig bortskämd men att ligga i en massagestol samtidigt som man blir ompysslad är så otroligt lyxigt att det inte ens går att beskriva. Två sköna timmar låg jag där och fick allt från peeling till ansiktsmask. Det var lugn musik på i bakgrunden och Jennifer som gjorde min behandling var så otroligt kunnig och berättade steg för steg vad vi gjorde samt gav mig massor av information kring min hudtyp och hur jag som bäst kan ta hand om min hy.

Vi avslutade även med en Madonnabehandling som går ut på att man slussar in bland annat en hög dos av fukt, grönt te, aloe vera, vitaminer och antioxidanter i huden med hjälp av 98% rent syre. Det var verkligen en så härlig upplevelse och huden var alldeles lugn och nöjd efteråt. Kände mig som en prinsessa när jag var påväg hem trots att jag var osminkad och det är VERKLIGEN bra betyg, haha. Jag ska dit igen om exakt en månad för att följa upp och göra en lite ”starkare” och mer effektfull behandling som vi inte kunde göra denna gång på grund av att jag hade solat solarium några dagar innan och huden var lite känslig. Salongen heter Life Long Clinic och jag kan varmt rekommendera er göteborgare att gå dit om ni är sugna på att bli ompysslade. Jättebra personal som verkligen hjälper en och bryr sig och jag fick verkligen ett proffsigt intryck och kände att jag var i trygga händer under hela behandlingen. 

Fick med mig lite ansiktsmasker hem också. Superåterfuktande med gurka! Har ni gjort ansiktsbehandling någon gång? Blev ni nöjda?

Life Long Clinic hittar ni HÄR eller på instagram HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish