Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Update från tråkigheten själv

Hej fina! (Och hej min tråkiga blogg, haha). 

Det ska bli ändring på bloggen och jag har suttit och knåpat på lite inlägg under dagen. Imorgon kommer det upp ett efterfrågat inlägg kring gluten/mejeri och hur jag har valt att plocka bort och ersätta det i vardagen. Hoppas ni kommer gilla det! Imorgon ska jag också bli lite ompysslad efter jobbet och få en härlig ansiktsbehandling. Hur skönt?! Har lääängtat efter att bara få skämma bort mig själv lite. 

Strax ska vi iväg och träna och jag ska även lägga mig i solariet en stund innan det är dags att sova. Jobbar 8-17 imorgon och F jobbar kväll så vi lär inte ses så mycket och tänkte därför passa på att bara umgåsumgåsumgås, prata och skratta. Rå om varandra så mycket det går innan det är dags för en vecka där vi jobbar om varandra varje dag. 

Igår var det ju dags att rösta och våra röster föll på Djurens Parti då det för oss är viktigt att stå upp för dom som inte får ha en egen röst i detta samhälle. Annars är jag besviken på att socialdemokraterna vann då jag är moderat rakt igenom. Att folk har valt att rösta på dom accepterar jag dock självklart. Det är det som är det fina med demokrati – att alla har rätt att tycka till. Då blir det rättvist och det blev det såklart också igår. År ni nöjda med hur valet utspelade sig eller vad har ni för tankar kring det? 

Hoppas ni har en helt underbar kväll. All kärlek till finaste er och stor kram! <3

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish