Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Glutenfri pasta och ”kött”färssås

Jag fick hem en helt underbar pasta från Meretes som är helt utan gluten och gör gott för både magen och resten av kroppen. Vi testade den i den gula förpackningen och den var SÅ god. Jag som alltid får ont i magen efter att ha ätit pasta mådde så enormt bra och fick världens frihetskänsla i kroppen. ÄNTLIGEN kan jag äta pasta och slippa den där svullna magen som det brukar medföra. Någon som känner igen sig?

I samband med att bönpastan kom ut på marknaden så lovade jag och F varandra att vanlig pasta aldrig någonsin mer kommer att få en plats i vårt skafferi och att det finns ännu ett alternativ utöver den med bönor gör mig jätteglad. Både bönpastan och den glutenfria (med bas på bland annat ris/quinoa) kan ni läsa mer om och köpa HÄR

Från Meretes fick också hem en pasta/pizzakrydda som vi kryddade ”kött”färsen med. SÅ gott! Vi stekte iallafall Anammas färs tillsammans med morotsbitar i olivolja och hällde sedan i iMat från Oatly och lite krossade tomater. Och sen i med massor av krydda (den på bilden). Mer än så behövs inte och det blev jättegott. Supertips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish