Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

John Masters Organics

Detta märke har jag velat testa SÅ länge och äntligen ska jag få göra det. För tillfället använder jag ju produkter från MARIA NILA till håret men tror lätt att dessa kan konkurrera ut dom. Dessa kommer från Meretes och låg också med i ett av paketen därifrån. Ska bli så spännande att testa. Såhär skriver John Masters Organics om sitt märke:

Konstgjorda tillsatsmedel har en viss god verkan, men inte i eller på vår kropp. Varför använda starka kemikalier i shampoo, stylingprodukter, fuktighetscremer och tvålar? Konstgjorda tillsatsmedel är framställda som en billig ersättning för organiska beståndsdelar som ger ett bättre resultat. Det är bättre för kroppen och miljön att gå tillbaka till källan. ”Super Natural Botanicals”. John Masters har utvecklat sina hår- och hudvårdsprodukter i sin salong i SOHO i över 10 år. Terapeutiska ingredienser, sinnesaromer, fantastiska resultat! Det kräver han av alla sina produkter – och detsamma gör hans kunder.”

HÄR kommer ni till webshoppen.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish