Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En produktiv helg

Hej fina!

Ber om ursäkt för min (just nu) oförskämt tråkiga blogg. Inga bilder på mig, inga bilder på något jättekul och inte särskilt roliga texter heller. Tack för att ni har överseende med mig! Har varit så himla mycket nu på senaste och med tanke på att jag också jobbar heltid så är det inte så lätt att få ihop allt och ligga på topp på alla fronter. F sa faktiskt hur imponerad han var av mig idag: ”Du är så himla häftig. Du lagar mat, städar, tar hand om allt hemma, jobbar heltid, bloggar och fotar flera timmar per dag, tar hand om hundarna, har koll på att jag fixar det jag måste, att jag städar iordning efter mig, inte glömmer matlådan i kylen och har med mig plånboken när jag ska till jobbet och när du inte gör någon av dom sakerna så fixar du iordning dig själv med smink, ansiktsmasker, rakar benen, färgar håret osv. Jag förstår inte hur du hinner med allt!”. Känns skönt att han äntligen har märkt hur många bollar jag faktiskt har i luften. haha. Var på tiden efter alla dessa år 😉 Och det är inte något jag har emot heller, utan snarare tvärtom så tycker jag att det är skitkul när det händer mycket.

Idag har vi storstädat och F har målat taket och väggarna i vardagsrummet. Imorgon ska han dra ett till varv där och sen är vi redo att ta emot vår soffa som kommer nu i veckan. Annars har vi ätit en jättegod köttfärssås till lunch (recept kommer) och om några timmar ska vi iväg till gymmet för att kötta lite där. Sovmorgon har vi också fått idag och det var mer än skönt att vakna runt 12 och bara ligga kvar och gosa i ett par timmar. Vad har ni gjort idag? 

Gårdagens middag. Vi har lite pizzatradition på helgerna att äta pizza eller något annat skräp iallafall miiiinst en gång. Hur gott!?

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish