Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Leverans från Meretes i Umeå

Uppe i Umeå (där jag kommer ifrån) finns en helt underbar livsstils-butik som inriktar sig på ekologiskt vid namn Meretes. Helt fantastiskt tycker jag som är väldigt mån om att det jag använder är just ekologiskt – både när det kommer till smink, mat, kläder och hudvård. Jag fick iallafall en jättefin leverans därifrån som jag tänkte dela med mig av till er lite i taget. Så här kommer första inlägget och första produkten som jag vill visa. 

Denna lilla ask/box var fylld med dom mest smakrika naturgodisarna jag ätit i hela mitt liv. Jag ÄLSKAR cashewnötter i vit choklad och youghurt och dessa var helt gudomliga! Ni hittar dom HÄR.

Hur söt är inte förpackningen? Känns nästan lite som julafton att öppna en sådan, hihi. Kommer ni ihåg bönpastan jag skrev om tidigare förresten? Den är rätt svår att få tag i i butik. Hos Meretes finns den i tre olika varianter HÄR.

Merete är även ekologisk hudvårds-terapeut och ger behandlingar på salongen som ligger en trappa nedanför butiken. Hon kan även svara på frågor kring hudvård och hudvårdsproblem. Det är i sådana här sammanhang jag faktiskt saknar Umeå lite. Min fina hemstad som har sina guldklimpar lite här och var. Detta är verkligen en av dom! HÄR kan ni läsa mer.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish