Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Answers

Skulle du kunna blogga mer om kläder?? Tycker det är jätteroligt att kolla på bilder o läsa om intressanta saker som träning och kläder 🙂 superbra blogg!!

Svar: Absolut skulle jag kunna det! Vad roligt att du tycker det och tack för din feedback. Tack och kram! 🙂

Har ni pratat om barn? 🙂 Kram

Svar: Ja, vi är redo för barn så när bebis är redo för oss så är vi redo för bebis. Kram! 🙂

Okej nu kör jag ett par frågor, haha 🙂 Jag har bara browsat igenom bloggen så om du redan svarat på liknande frågor är det bara att hoppa över eller länka andra inlägg 🙂 Jag är dålig på att formulera mig kort, varning för det! 1. Det jag är mest nyfiken på är ju att ni är gifta. Jag tycker det är så sanslöst häftigt och romantiskt, ni verkar vara helt perfekta för varandra, och det finns ju inget vackrare i världen än när 2 människor hittar varandra på det sättet. Jag tror min fråga är mer: Hur står du på dig och står upp för din kärlek? Jag menar att ”stå för” att ni gifte er så unga och taturerade in varandras namn (det är såklart inget att skämmas för, mer att samhället i stort ofta lyfter ett ögonbryn till sånt här, av egen erfarenhet) Du verkar vara betydligt tuffare än jag i och för sig, men någon form av motgång eller ifrågasättande kanske du stött på? Vad säger du till dem? Jag flyttade själv hemifran vid 16, bostadde mig själv i Kapstaden i Sydafrika och när jag var 18 träffade jag min sambo. Jag är helt dökär i honom, nu är jag 21, jag vet att det alltid kommer vara vi – jag vill tatuera in hans namn, jag vill gifta mig med honom, vill bära hans barn – men reaktionerna från andra är typ ”det låter tacky” eller typ ”partatueringar, så 2002” och att vi allmänt beter oss som stenåldermänniskor 🙂 När jag pratar om min kärlek för Anthony hör oftast bara saker som ”oh, young love, njut medan det varar”. Jag står absolut upp för vår kärlek alla dagar i veckan, men är nog en person som tar åt mig lätt! Vad har du för tankar kring detta? Fick du kommentarer från föräldrar/släktingar/vänner osv. 2. Japp, sa ju att jag inte kan formulera mig kortfattat 🙂 I alla fall, dina hundar är underbart söta!!! Nyfiken på när ni skaffade dem, om de kommer från uppfödare, är omplacerade? Och en random fråga om du upplever att ni hade problem att hitta lägenhet man får ha hundar i?! Har aldrig haft eget i Sverige och vi ska alla flytta upp till Sverige nästa år, är lite nervös om det blir problem att vi har hund, här var det supersvårt att hitta hund-vänligt 🙂 Gillar du hunvalpsbilder förresten måste du seriöst kolla in mitt inlägg (bloggar typ aldrig) om när vi fick vår vovve Rue med bilder *love eyes*> http://karinandanthony.com/2014/03/24/a-little-story-about-being-first-time-puppy-owners/ 3. Vill du plugga i framtiden och så fall vad? 🙂 Aaaaaah vad härlig din blogg är, ringde precis sambon och bad honom köpa hem ett par ton frukt , man blir så glad av att se alla underbara bilder!!! Kram

Svar: Men åh vad kul att du har hittat hit och tack för alla fina ord! Blir hur glad som helst! 🙂 1. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt aldrig blivit ifrågasatt kring vår kärlek. Som tur är! Dock så vet jag att många unga par blir det och jag tycker det är tragiskt att så många önskar en olycka och pekar med pekpinnen. Dom vet förmodligen inget alls om äkta kärlek isåfall skulle jag tro! Att träffa sin partner tidigt i livet är det bästa som kan hända en just för att man får gå igenom allt i livet tillsammans och bli starkare än starkast tillsammans. Så mitt tips till alla som vet att dom träffat sitt livs kärlek men blir ifrågasatta är att SKITA i allas ord. Folk kommer alltid att ha en åsikt om allt (tyvärr) så det är bara att stänga av och inte lyssna! Ert liv låter supermysigt! Önskar er all lycka i världen! 2. Tack snälla! Dexter är köpt i november 2012 och Zelda i maj 2013. Dom är inte köpta hos uppfödare utan hos privatpersoner båda två. Dexter är från Luleå och Zelda hämtade F i Malmö. Vi har haft som sen dom var bebisar så dom är inte omplacerade utan köpta som valpar! Jättesöta bilder verkligen! Åh, vad jag älskar vovvar och valpar! 🙂 3. Jag vill nog inte plugga. Kanske läsa en kurs i eget företagande eller liknande! Men jag är så ung fortfarande så det återstår att se. Kanske ångrar mig! 🙂 Tack återigen för dom enormt fina orden! Betyder så himla mycket för mig. STOR kram! 🙂

Vi överväger att börja mata vovven vegetariskt, men något som ändå är proteinrikt. Hur gör ni? Äter de köttbaserat? Är lite nervös inför att byta, har läst om hundar som mått riktigt dåligt i kroppen av det. De behöver ju samma kött på ett annat sätt än vad vi gör, men djuren slaktas ju med samma brutalitet liksom… Vet inte hur man ska tänka egentligen.

Svar: Våra hundar äter vegetariskt och ekologiskt. HÄR finns fodret vi köper. Stor kram!

Vad jobbar du med? Har läst din blogg i snart ett halvår och undrar vad du gör nu i Gbg 🙂 vad vill du bli när du ”blir stor” om du fattar vad jag menar! Haha älskar din blogg iaf!

Svar: Jag jobbar på ett företag som jobbar med TV + att jag jobbar med bloggen! 🙂 Jag vill nog jobba heltid med bloggen i framtiden skulle jag tro. Eller vara egen företagare och pyssla med något jag älskar. Hemmafru hade inte heller suttit fel då det enligt mig är ett heltidsarbete att pyssla på i hemmet med mat och städ. Det är något jag dessutom trivs lite föööör bra med att göra hela dagarna, haha. Tack snälla för dom fina orden och stor kram! 🙂

Jag har valt bort allt kött utom kyckling, äter även fisk någon enstaka gång (åt aldrig fisk innan men började när jag valde bort ko & gris) jag strävar efter helt vegetarisk med en del undantag till vegan men är inte de till 100% tycker du de är dåligt? Eller tucker du det är bra att man försöker & ta lite i taget?

Svar: Vad bra att du har valt bort det! Jag tycker inte alls att det är dåligt, snarare jättebra! Gör det du kan och ta det lite i taget tills du är ”helt där”. Jag tror på dig! Kramis! 

Jag skulle vilja veta vad du uppskattar när du läser andra bloggar. Jag fastnade för din blogg bara för att du är ung, gift och snygg. Men tycker det är så himla synd att man aldrig får se dig. Visst delar du med dig av tankar och skriver långa inlägg. Men utan bilder på dig så får jag ingen feeling och det känns faktiskt himla opersonligt. Det är liksom samma sak varje dag: fruktfat, smoothies, veganmat, länkar till kläder, fruktfat, smoothies, veganmat osv osv. Jag fortsätter läsa för jag hoppas att ni ska bli gravida och jag älskar att läsa om sånt.

Svar: Jag läser inte så mycket andra bloggar men jag fastnar för människor som har det där lilla extra. Som kanske har någon form av speciellt liv, är lite annorlunda eller bara allmänt inspirerande. Sen älskar jag mammabloggar och gravidbloggar då vi drömmer om en liten här hemma också. Så förstår verkligen vad du menar! Vad tråkigt att du känner så! Jag delar med mig av det jag vill och räcker inte det till så är det tråkigt. Det är flera tusen som klickar här inne varje dag och jag är noga med vad jag skriver ut/visar bild på och inte. Hoppas du förstår! Och jag hoppas också på att bli gravid snart så vi får hålla tummarna! Kramis! 

Kan du inte visa mer bilder på hur ni bor, tycker du har skön stil 🙂

Svar: Tack snälla! Det kommer mer när vi är klara. Hatar att visa upp ”halvdana” saker, haha. Kram!

Jag har en fråga angående lägenhet. Ni fick ju förstahandskontrakt så enkelt, kan du berätta mer ingående vad man ska skriva i ett personligt brev, vilka hyresvärdar man ska ringa osv. Jag och min pojkvän bor och kommer från Göteborg och är inne på våran andra lägenhet med andrahandskontrakt. vill gärna ha ett förstahand så man kan känna någon trygghet. Men vet inte till vilka hyresvärdar man ska ringa och maila, och hur man får till ett personligt brev som gör att dom vill ha en. De flesta hyresvärdar går ju genom boplats dessutom.. Jättetacksam om du vill svara på hur ni gjorde lite mer ingående! Kram

Svar: Ska jag vara ärlig så har jag inte så mycket tips mer än att våga mycket och bjuda på sig själv! Jag är rätt bra på att prata för mig själv och få min vilja igenom och på bara två veckor blev vi erbjudna två olika förstahandskontrakt. Jag tycker att du ska börja med att maila runt till alla hyresvärdar i Göteborg (googla så får du upp en lista på alla), berätta om er och era framtidsplaner, hur er ekonomi ser ut och varför just ni ska få hyra lägenhet hos dom. Det finns egentligen ingen struktur på vad man ska skriva så länge det inte är för långt (ingen orkar läsa då) och så länge det inte är för ”tråkigt”. Försök att sticka ut ur mängden på något vis och ta fram det speciella med just er som par. Oavsett om du får ett ja eller nej så kan du sedan ringa runt till alla och prata vidare, berätta att det var du som mailade och återigen beskriva er och er situation. Det viktigaste är att vara ärlig och och vara beredd på att kämpa! Hoppas ni hittar en lägenhet! Håller verkligen tummarna. Stor kram! 

1. Vad e det för hundar du gillar mest? små elr stora? Vilka/vilken ras? Vi har tre schäfrar o alla e fantastiskt snälla, dom älskar människor! 🙂 2. Om det e så att ni ska skaffa barn, vad ska barnet/barnen heta? 3. Vad e det för skillnad att i en storstad än i en by?

Svar: Jag gillar alla hundar lika mycket skulle jag tro! Djur är helt magiska! 🙂  Vi har redan bestämt namn men dom håller vi för oss själva tills det är dags. Jag tycker att den största skillnaden är att det ständigt är rörelse och något händer. Det är också SÅ mycket mer dörrar och möjligheter som öppnas i en större stad. 

När ni skaffar barn, kommer han/hon få leva på en vegetarisk eller vegansk kost också? 🙂

Svar: Ja, för oss är det en självklarhet! 🙂

Skulle du kunna göra en skönhetsoperation? Isf vad? 🙂 kram

Svar: Det enda jag skulle kunna tänka mig är att operera brösten ännu större och eventuellt fylla överläppen lite. Men det är inget jag verkligen önskar eller dras mot. Men om jag var tvungen att välja något så hade jag kunnat tänka mig dom två! 🙂 Kramis!

Hur många barn vill ni ha? När du beställer inredning från nätet, vilka sidor brukar du oftast beställa ifrån då?

Svar: Vi vill ha tre barn om vi får bestämma! 🙂 Jag gillar H&M Home väldigt mycket. Och annars ZARA. SÅ mycket fint!

Hej! Älskar din blogg jätte mycket. Jag har två frågor: hur känns det att ha så många bloggläsare med olika åldrar?jag vet att de flesta är runt 20 fast jag är bara 12 och älskar din blogg åndå! 2:vad heter F egentligen och varför skriver du bara inte hans namn?

Svar: Hej! Tack snälla, blir superglad! 🙂 Jag tycker självklart att det är kul att ha läsare i alla åldrar! 🙂 Min man heter Fjodor och jag skriver ”F” mest för att det känns smidigast. Tror jag snappade upp det från någon annan bloggare och sedan dess har han gått under den benämningen här på bloggen, haha. Kramis!

Skulle du kunna bli vän med en ny person men det visar sig att denne äter kött?

Svar: Jag skulle inte kunna bli riktigt nära vän just för att det är något jag brinner och jobbar för så mycket. Det hade bara fått mig att känna mig ledsen. Men bekant, kollega eller kompis – absolut! 🙂

Jag undrar om du kan dela med dig ännu mer vegetariska recept? Och om du vet någon bra sida med vegetariska recept där det inte är en massa krångel och speciella saker i 🙂 Recept på vegetarisk soppa? vegetarisk pastasås?

Svar: Självklart kan jag göra det! Har inte lagat så mycket ”rolig” mat på senaste och därav inga recept men lovar att bättra mig! Jag gillar veganmage.se och javligtgott.se. Men ska absolut bättra mig! Lovar! Stor kram! 🙂

Hur ofta tjafsar du och f? Hur ser du på förhållanden där man tjafsar ofta? Hur gör ni på bästa sätt för att undvika tjafs? Jätte vacker är du! Kram

Svar: Vi tjafsar lite varje dag. Det går nog inte en dag där vi är vänner på heltid. Men väääääldigt sällan om något allvarligt, haha. Vi delar åsikter om det mesta (typ allt) så oftast gnabbas vi lite kring sådant där som alla par gör (varför F har lämnat sina smutsiga kläder på sovrumsgolvet, varför han inte gick ut med soporna fast han lovade osv ;)) men i princip aldrig om något ”viktigt” ämne. Jag tycker inte att man ska undvika tjafs utan snarare tvärtom. Vill man säga något eller känner att man är irriterad så ska det få komma ut. Här hemma hos oss så tjafsar vi hellre 10 gånger per dag men har en ärlig relation till varandra där båda känner att man kan säga till den andra och ha en öppen diskussion om vad man tycker och tänker. Det mår vi båda två bättre av. Tack snälla, fina du! Kramis! 

Undrar vilken relation du har till din famil( mamma, pappa osv. Om ni står varandra nära?) och om du har några syskon? Kram till dig!

Svar: Jag har jättebra relation till min familj! Min mamma är min bästa vän så vi står varandra riktigt nära. Jag har två syskon. En lillasyster och en lillebror som är 16 och 7 år. Kramis!

Vad jobbar du med? Arbetsuppgifter och så? Vad gick du för gymnasielinje? Hur kommer du och din man överens när ni har helt olika åsikter? Du är en helt underbar bloggare!

Svar: Jag jobbar på ett företag som levererar TV! 🙂 Jag gick natur/estet på gymnasiet. Vi har faktiskt väldigt sällan olika åsikter så det har jag faktiskt inte tänkt på. Vi har växt upp sen vi var ”småttingar” och på så vis skaffat gemensamma värderingar och åsikter på något oförklarligt sätt om i princip.. ALLT. Hoppas du förstår hur jag menar. Men om det nu skulle vara så att vi inte kommer överens någon gång så är det viktigt att försöka förstå varandra och komma fram till en gemensam lösning. Stor kram och tack så otroligt mycket för dom fina orden! 

Hej Gabriella! Tycker din blogg är fantastisk, och du är fantastisk! Det är alltid kul att få höra om dig och om f och ert liv, eller din dag! Har ingen direkt fråga, men jag hade gärna velat se lite bilder på nya lägenheten snart!! 🙂 Kram!

Svar: Men åh! Tack snälla vad glad jag blir!! 🙂 Tack så enormt för dom fina orden och jag lovar bilder på lägenheten när allt är klart. Stor kram till fina dig! 🙂

Hej! Måste säga att jag gillar din blogg jättemycket (hittade hit ganska nyss), du verkar vara en riktigt smart och härlig tjej! Du är väldigt duktig på att skriva också, man får ett flyt i läsningen även fast det ibland är långa inlägg 🙂 Min fråga är hur du tänker kring djurtestade produkter? Rätta mig om jag har fel, men jag tror att du har bloggat om bland annat nagellack från Dior och de djurtestar väl? Har själv börjat byta ut hygien- och skönhetsprodukter nu och planerar att ha ett helt djurvänligt badrumsskåp till årsskiftet åtminstone. Är väldigt nyfiken på hur du tänker kring detta, och du får gärna skriva ett inlägg och tipsa om bra djurvänliga produkter! Ha det så bra! 🙂

Svar: Hej! 🙂 Åh vad roligt, blir så himla glad verkligen! Tack snälla du!! Betyder så mycket för mig! Jag är helt emot det och tyvärr så köpte jag dom innan jag var ”medveten” kring djurtester. Har bytt ut allt nu och använder bara ekologiskt och veganskt på hud, hår och naglar. Ett sådant inlägg är faktiskt tidsinställt så det kommer till nästa vecka! Stor kram och detsamma!

Hej Gabriella! Vad kul med frågestund 🙂 Kommer ihåg för ett par månader sedan att du jobbade på ett annat ställe än där du jobbar nu! Vad var det för jobb? Elskar din blogg sköna människa!!

Svar: Åh tack snälla!! 🙂 Blir så glad! Jag jobbar på ett företag som jobbar med TV. Kramis!

Jag vet att ekonomi ofta kan svida lite att prata om hos vissa men jag undrar hur ni har råd med allt? Hur mycket tjänar ni på respektive jobb och tjänar du någonting på bloggen? Hur mycket ligger eran hyra på och hur mycket inkomst har ni tillsammans/mån? Skulle vara intressant att veta. Ni verkar ha lyckats så himla bra! 🙂 Både jag och min sambo kämpar med ekonomin för att kunna köpa mat varje månad efter att räkningarna och hyran är betalda. Jag har inte ens handlat kläder på snart 1 år vilket svider i hjärtat. Har du något tips för att allt ska kunna gå runt så bra som möjligt?

Svar: Vi har det jättebra ställt ekonomiskt och jag tjänar bra på bloggen och får inkomst från olika samarbetspartners och själva portalen också såklart. Jag och F har gemensam ekonomi och alla pengar kommer in på samma konto som vi har två kort till. Jag vill inte skriva ut exakta siffror men vi har iallafall över 50.000 efter skatt in varje månad. Ajdå.. Jag förstår exakt hur det känns och jag har själv varit i den situationen. Precis när jag och F flyttade ihop (jag var 15, han var 17) så hade vi en hyra på runt 3000:- och fick in runt 5000:- i månaden på studiebidrag och extrajobb. Så det var riktigt tufft! Men man får jobba sig uppåt och tillsammans klarar man ALLT. SÅ bit ihop och försök att tänka på att bättre tider kommer. För det gör det alltid. Men skriv en tydlig budget och prata alltid igenom alla köp tillsammans. Det gör vi ALLTID här hemma då det är viktigt att kunna prata om just pengar och hur man ska prioritera. Oavsett om jag köper en glass eller ett par skor berättar jag det alltid för F innan eller efter. Bara för att ha den kommunikationen. Köp också säsongsmat (det som är billigt just den årstiden) och försök även att köpa storpack och frysa in. Planering är A och O. Stor kram!  

Kan du inte lägga några bilder på renoveningen? Vardagsrummet och köket och toaletten skulle jag jätte gärna vilja se! Länge sen sist du lag såna bilder! 🙂

Svar: Det kommer sådana bilder! Håll ut! Lägenheten är fortfarande smått kaos och vill inte dela med mig av något jag inte är helt nöjd med. Kramis!! 🙂

Hej, detta är väl ingen fråga precis. Men vill bara säga tack till dig. Sedan jag började läsa din blogg så har jag blivit så tagg på hela livet, min pojkvän och jag har fått en mycket bättre relation, (kan absolut inte klaga på den vi hade innan) men den har blivit bättre. Vi är så lika dig och F, eller alltså vi umgås bara med varandra typ för det är så vi tycker om att ha det eller hur man nu ska säga, haha! aja, ville bara att du skulle få veta att du inspirerar mig sjuuuuuuuuuukt mycket, ha en bra dag! Kram 😀

Svar: Men tack själv! Och tack snälla fina du för alla fina ord. Blir SÅ glad och kommer kunna leva länge på dom. All lycka och kärlek till er! STOR kram!! 🙂

Jag undrar hur ni har råd med allt… 😮 Sorry om det är lite för personligt att prata om pengar, men betalar ni allt direkt? Nya vitvaror, möbler och allt nytt till lägenheten, tar ni lån/kör på avbetalning för det eller har ni råd att betala för allt när ni köper det? Jag och min pojkvän flyttade ihop för snart ett år sen och vi har knappt haft råd att köpa alla möbler, de första två månaderna hade vi bara en säng och ett matbord medan vi sparade ihop pengar så vi kunde handla lite på IKEA, men ändå fick vi ta ett sånt där ”första bostaden”-lån (räntefritt woho!!) för att ha råd med möblerna :/ nu är vi ju dock studenter båda två så vi har säkert mycket mindre pengar än vad ni har men jag undrar ändå :p Vi skulle aldrig ha råd att lägga golv överallt och köpa nya vitvaror för 15000 🙁

Svar: Vi har det bra ställt ekonomiskt och kan därför unna oss det vi vill. Vi betalar allt direkt men köper vi något som kostar riktigt mycket någon gång så har det hänt att vi ex. delat upp det på två eller tre månader. Men inga pågående lån eller krediter! Jag förstår! 🙂 Men ni kommer snart ha var sin utbildning och lär få bra inkomster då båda två! 🙂 Och pengar är ju inte det viktigaste här i livet, men förstår att det är jobbigt! Vi har också haft det rätt tufft ekonomiskt tidigare när vi precis flyttade ihop. STOR kram till er!

Vill också veta hur ni har råd med allting, hur mycket tjänar man på bloggande och på era jobb för ni verkar vara gjorda av pengar! Inget illa menat, lite avis bara! 😀

Svar: Jag tjänar bra på bloggen och skulle kunna leva på den om jag ville. Men jag ska jobba ett par år till för att dra in lite extra och kunna köpa hus snabbare. Gjorda av pengar är vi inte men vi har det bra ställt 😉 Vi har dock jobbat hårt för att vara där vi är idag och byggt upp allt vi har tillsammans från grunden. Stor kram till fina dig! 🙂

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish