Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att lägga in sig själv på skönhetsbehandlingar..

Hej på er fina!

Hur mår ni? Jag är helt DÖD! Efter att ha jobbat 8-17 skyndade jag mig hem till vovvarna, tog en lååång promenad, hämtade posten och alla bloggpaket, dammsög, tvättade, lagade mat, preppade matlådor, dammtorkade, betalade räkningar, fotade massor av nytt (detta ständiga bloggarbete, haha..) och NU har jag precis landat i sängen med två gosiga vovvar på var sin sida om mig. F kommer hem vid elva ikväll och då ska vi iväg och träna så förhoppningsvis är jag i säng innan ett inatt.. Mina vardagar är så tröttsamma ibland. Och jag har inte ens barn ännu! Ibland fattar jag inte själv hur jag orkar med allt. Jag jobbar med bloggen typ 50% och jobbar ”nomalt” 100% + att jag har hem, vovvar och en man (hehe) att ta hand om. Så jag är ständigt igång och får knappt en sekund över till att andas. Min dröm just nu är att lägga in mig själv på salong (kan man säga så?) och få naglarna fixade (har brytit en nagel också i helgen såååklart), håret färgat och ordnat, nya fransar, spraytan, tandblekning, ansiktsbehandlingar och massage. Jag VILL! Synd att jag inte har all tid i världen, för då hade jag nog spenderat all på sådana saker. Eller varför inte en låååång resa till exempelvis Grekland? Skulle kunna döda för det nu. Men tiden finns inte och så får det vara ett tag till! 

Det känns som om det var längesedan jag skrev denna typ av inlägg på bloggen. Alltså dessa ”Idag har jag..”-inläggen som jag själv oftast inte tycker är så intressanta.. Eller bryr ni er om vad jag gör på dagarna, haha? Isåfall kommer jag såklart bli bättre på att uppdatera er om det. Hur som helst! Vi har fått hem våra nya vitvaror i slutet av förra veckan och dom är SÅ fina. Ska fota dom imorgon åt er tänkte jag. F har lovat att vi ska köpa en ny ugn/spis och diskmaskin ur samma serie också. Hur kul?! Älskar när allt är sådär fräscht och fint och nytt. Soffan väntar vi också på och den kommer till oss redan denna vecka. Är så taggad! Den är verkligen tokfin och kommer passa perfekt hemma hos oss. Bilder på den kommer också sen såklart!

Annars då? Är rätt pigg idag faktiskt trots allt och känner att livet är sådär galet härligt på massor av vis. På fredag har jag ett viktigt möte också som väntar och jag håller tummar och tår för att det ska gå vägen. Mer info om det får ni sen!

Hoppas ni har en superfin tisdagskväll! Glöm inte att fråga i frågestunden här nedan. Puss!

Nu är det val snart förresten. Hur ska ni rösta (svara anonymt om ni vill såklart) och varför? Både jag och F kommer att rösta på ett mindre parti detta år som är engagerade i djurfrågor. Det är faktiskt första året jag får rösta och jag tänker ge min röst till det jag brinner mest för i hela världen – vilket är just djuren.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish