Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att älska och beundra någon

Jag har tänkt så mycket på det där med att älska och beundra någon. Min man är verkligen min STÖRSTA idol och jag vet att jag även är hans. Jag kommer ihåg första gången han sa det till mig. Jag blev lite chockad men samtidigt helt varm i magen. Man bygger verkligen upp en beundran för sin partner med åren. Att få se den man älskar växa, ta sig förbi hinder i livet, komma vidare i något och utvecklas varje dag. För mig är det lycka att få vara med i det. Jag har känt min F sen han var en liten kille på 17 år. Jag har varit med honom genom dom viktigaste perioderna och tillfällena i hans liv. Jag har fått se honom ta studenten, klara körkortet, få MVG på det där matteprovet, klara sina uppsatta mål på jobbet, lyckas få den där arbetsintervjun som han drömt om att få så länge. Jag har fått se honom växa från pojke till man och jag har fått se honom utvecklas till det bättre, det starkare och till just den han är idag. Till sig själv. 

Så det jag ville komma till egentligen är att jag inte bara är tillsammans med min bästa vän och stora kärlek. Jag får äran att vara gift med min idol och mitt största fan. Vi beundrar varandra till 1000 och det finns ingen jag ser upp till mer än till F. Han är den starkaste, duktigaste och underbaraste jag vet. Och han bär på det vackraste hjärtat i världen. Jag vet att du läser detta, så tack för att du finns. Glöm aldrig bort att du är min största idol. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish