Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Gottfärssås

Nu vet jag inte varför denna bild blev så suddig men denna gottfärssås slängde jag ihop igår när jag kom hem efter jobbet. Jag kallar den för just gottfärssås för att den är genomsnäll och god och inte innehåller en enda bit från en död ko eller något annat djur. Då hade det inte varit lika gott längre, haha. Men hur som helst! Jag började med att steka quornfärs från ANAMMA i olivolja, salt och peppar. Sedan hällde jag i lite chilipulver, lite paprikapulver och en bit av en grönsaksbuljongtärning. I med massor av ajvar och lite klippta soltorkade tomater. Lite krossade tomater och sedan iMat från Oatly. Lät det puttra på låg värme under lock i någon timmer så att allt verkligen fick smak och serverade med vanlig pasta, pizzakrydda och såklart KETCHUP (jag har det fortfarande till typ ALL mat tyvärr, haha). Kram!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish