Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vinn ett presentkort på nelly.com!

God morgon fina!

Gissa om jag har otur? Igår fick jag åka hem från jobbet efter fyra timmar för att jag kände mig sjuk och gissa om jag är det idag? Såklart! Dagen kommer spenderas i sängen med två varma vovvar bredvid, massor med serier och fräscha drycker och kanske en och annan frukt. Så typiskt mig att bli sjuk när jag minst orkar och behöver det, haha. Hoppas jag mår bättre snart iallafall!

Tänkte inleda morgonen med en liten tävling i samarbete med Shesocial-teamet och Absolut torr som precis har lanserat sin nya förpackning. Nu kan alla vara med och tävla om ett presentkort hos nelly.com till ett värde av 1000:-. Det enda du behöver göra är att lägga upp en bild på din instagram på en outfit som är 100% DU. Använd #absoluttorrnydesign så är du med och tävlar! En vinnare komner att utses av Absolut Torr och Reddville. Glöm inte att du måste vara 18 år för att handla på nelly.com och du måste också ha ett öppet instagram-konto under tävlingsperioden. Tävlingen avslutas den 7/9. 

Jag fick hem detta fina utskick i samband med tävlingen + ett presentkort från nelly.com. Ett stort tack till Reddville!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish