Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Marinerade quornfiléer

Alltså finns det något jag kan äta varje dag utan att tröttna så är det verkligen qornfiléer! Såå gott och enkelt och går att tillaga på massor av vis. Jag tycker att dom passar bäst med honung så denna gång stekte jag dom i olivolja för att ge dom lite yta, ringlade över massor med flytande honung, hällde på soja och limesaft, salt och peppar och lite vatten. Sen fick dom puttra under lock i kanske 20 minuter innan jag lät vattnet “steka bort”. Blev SÅ bra. Tror jag har fler recept på dessa i kategorin matlagning/bakning. Har ni några tips på hur man kan tillaga dom? Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish