Gabriella Joss Gabriella Joss
ShoppingSkönhet

LUSH

För ett par dagar sedan fick jag hem ett paket från LUSH och jag är mer än nöjd. På senaste tiden har jag blivit mer och mer medveten om vad jag använder i mitt ansikte och på min kropp – mest på grund av djuren men också för miljöns skull. Det går lite hand i hand. LUSH Här ser ni alla produkterna. Jag fick även en hel del småtester (som ni också ser på bilden). Riktigt bra så att jag kunde testa mig fram till mina egna favoriter. Alla produkter är helt naturligt producerade och LUSH kämpar också mot djurtester. Dom har dessutom humana priser och har butiker runt om i Sverige där man kan lukta, känna och testa. Produkterna känns fräscha och det känns BRA att använda dom på kroppen, i ansiktet och i håret. Dom är helt naturliga och består av ytterst få och enbart naturliga ingredienser.

Här ser ni alla produkterna. Jag fick även en hel del småtester (som ni också ser på bilden). Riktigt bra så att jag kunde testa mig fram till mina egna favoriter. 

Denna skrubb har vi hunnit testa och både jag och F är mer än nöjda. Den luktar MAGISKT och skrubbar verkligen hyn. Bästa skrubben jag någonsin har testat!

Denna har jag inte hunnit testa ännu men lovar att återkomma med recension. Den luktar iallafall magiskt och man ska duscha med den

Jag har tidigare testat ett läppskrubb från dom (det kan ni se under kategorin skönhet) och jag var SÅ nöjd även med det. Har ni testat LUSH? Rekommenderar ni någon särskild produkt?

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish