Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon fina ni!

Hej på er!

Jag hoppas att dom flesta av er har hittat hit till min nya blogg. Som jag har förstått det så har det varit en hel del strul för många av er och det ber jag om ursäkt för! Ett bloggbyte kan ta rätt lång tid och självklart blir det ju ni läsare som drabbas då. Nu tror jag dock att det ska fungera för dom allra flesta och läser ni detta inlägg så har ni kommit till den nya bloggen!

Hur mår ni idag? Jag mår kanonbra och fick starta dagen med en urmysig sovmorgon. Jag sov till strax efter sju och sen avnjöt jag en supergod frukost i sängen framför PLL. Jag ligger så många avsnitt efter nu då jag inte alls har haft tid till serier, TV eller liknande under de senaste veckorna. Kollar ni på Pretty little liars? Det är ju såå bra! Snart ska jag iväg till jobbet och när jag slutar vid åttatiden så ska F hämta mig och då drar vi vidare till gymmet. Hoppas ni får en superhärlig dag! Kärlek!

Dagens frukost! Hur gott?!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish