Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Världens bästa läsare

Jag har skrivit det förut och jag kommer skriva det miljarder gånger till. NI är världens bästa läsare! Jag har läst lite olika bloggar under dagen och är helt chockad över hur mycket hat som cirkulerar i dom flestas (nästan ALLAS) kommentarsfält. Hade jag fått så mycket hat och elaka ord hade jag nog brytit ihop för längesedan. Trots att det är flera tusen som är här inne och klickar varje dag så är det nästan INGEN som lämnar ens lite kritik. Ni kommer med tips, fina ord, råd, stöttande, peppande och egna erfarenheter och tankar. Ni känns som en hel bunt tjejkompisar (och kanske någon enstaka kille) som håller mig om ryggen och pushar mig till att våga vara den jag är, utvecklas och bli bättre. Jag vill ge er alla en STOR kram och hoppas att jag någon gång får en chans att iallafall träffa några av er. Ni är en så himla stor del av mitt liv och jag är er evigt tacksam för att ni har tagit mig dit jag är idag. 

Ni tycker säkert att jag är tjatig som skriver sådana här inlägg med jämna mellanrum men ni FATTAR INTE hur mycket NI betyder för mig. TUSEN tack för att ni är så fina och snälla varje dag. Tack för att ni lyser upp min blogg och min vardag och ALL KÄRLEK till varenda en av er. <3

Bilder från min instagram @gabriellajoss. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish