Gabriella Joss Gabriella Joss
ShoppingSkönhet

Ut med det gamla och in med det nya

Jag har länge velat ändra om i min smikväska och slänga ut allt djurtestat, ickeveganskt och o-ekologiskt. Jag önskar att någon hade berättat för mig hur viktigt det är med vad man lägger i ansiktet när jag var yngre för idag är jag SÅ mycket mer medveten om vad smink faktiskt är och vad jag vill kladda på i mitt ansikte och inte. Igår körde jag en stor-rensning av necessären och slängde bort allt gammalt skit för att plocka fram allt veganskt, ekologiskt och ”snälltmothuden”. 

Är ni noga med era produkter? Vad använder ni? Bryr ni er om vad ni lägger på och huruvida det är djurtestat och ekologiskt?

Necessären hittar ni HÄR och vill ni läsa mer om Zao makeup kan ni göra det i ett av mina tidigare inlägg HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish