Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Lookbookstore

Jag la en beställning på LOOKBOOKSTORE för någon vecka sedan och äntligen fick jag hem de fina plaggen. Alltså I LOVE! Så mycket fint till himla bra priser och jag är mer än nöjd med mina köp. 

Såklart så gick alla kläder jag beställde i vita nyanser (och matchade fint till mitt väldigt vita hem, haha). Det snyggaste som finns. Särskilt till solbränd hy. Ni hittar allt HÄR.

Denna jumpsuit är såå snygg och skön. Sitter som smäck och ni hittar den HÄR.

Denna tröjan är så jäkla cool och annorlunda. Gillar verkligen detaljerna och att den visar så mycket hud men ändå inte. Finns HÄR.

Denna är så populär och jag har fått se den på många bloggare och nu har även jag den i min garderob. Älskar att den är lite ”trasig” men ändå söt. Finns HÄR.

Denna ska jag visa bättre bilder på senare. SÅ snygg ringning och hur snyggt är det inte att den visar armbågarna? Verkligen en snygg detalj. HÄR.

ch sist men inte minst har vi denna som jag trånat efter så länge. ÄNTLIGEN är den min. Skön och supersnygg. Finns HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish