Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

SHEINSIDE ORDER

För någon dag sedan så damp det ner lite smått och gott från Sheinside i min brevlåda. Jag älskar verkligen deras kläder och tycker att dom har ett stort utbud av i princip ALLT. Smycken, kappor, byxor, jumpsuits och egentligen allt du kan önska när det kommer till mode. Jag har fått många frågor just kring beställningar från Sheinside och jag tänkte berätta lite snabbt för er om hur det fungerar. 

När det kommer till storlekar så går jag alltid upp en storlek. Storlek S som jag vanligtvis har blir på tok för liten medan storlek M sitter perfekt. Självklart har det hänt att även storlek M har varit för liten/för stor men det är extremt sällan. Så ett tips är att alltid gå upp en storlek! Frakten är gratis och jag har aldrig behövt betala någon tullavgift då de oftast märker paketet som ”gift”. Riktigt bra! Att få hem paketet tar cirka en vecka och de flesta plaggen är faktiskt helt godkänd kvalité. Ett tips är att alltid kolla på bilderna som finns under plagget där man kan se hur människor runt om i världen bär upp det. Då får man en mer äkta bild av hur det ser ut också. Frågor? Skriv i kommentarsfältet så svarar jag där! 

Här är mina nya plagg (lite dåliga bilder men bättre kommer kanske längre fram):

 

HÄR, så fin och skön. Och riktigt kvalitativt material.

 

 

HÄR, sockersöt playsuit.

Och sist men inte minst har vi denna nyfunna favorit i garderoben. Älskar den! Finns HÄR.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish