Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Cozy

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Vi vaknade precis efter att ha somnat runt typ.. elva igår, haha. På vardagarna är vi uppe till strax efter midnatt eller ännu senare varje dag för att hinna med jobb, hundar, matlagning, städning, träning och blogg medan vi aaaaaaalltid på fredagar däckar redan vid tio/elvatiden. Hur som helst! Helgen firade vi in med MAxmat, fruktfat och film-marathon. Vi såg bland annat ”The other women” som var såå kul! Stort tips! Annars myste vi bara med vovvarna som var mer än nöjda över att ha oss båda hemma samtidigt. Älskar slappa helger! 

Annars ska vi bara gosa i sängen heeeela dagen. Var längesedan vi hade en sådan dag utan stress och spring. Bara rå om varandra, laga god mat, prata, se på film och ha mjukisdress och uppsatt hår i en boll. Vad ska ni göra idag?

Två bilder från min instagram från gårdagen (@gabriellajoss) heter jag där .

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish