Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kvällsinlägg

Hej vänner!

Är allt bra med er? Vi har precis kommit hem från gymmet efter att ha tränat på som galningar. Blev rumpa och ben för min del och det värker sååå skönt nu. Solariet har vi också hunnit förbi och jag lyckade somna också under den lilla kvarten som jag låg där. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi denna vecka har snittat fyra timmars sömn per natt. 

F är för tillfället ute med hundarna och när han kommer in ska vi fika lite frukt och soyghurt och sen blir det hopp i säng för att köra sista rycket på jobbet imorgon innan det är HELG. Som jag har längtat.

Hoppas ni får en god natts sömn allihop! Stor kram så hörs vi mer imorgon!

Kvällsfrukt och såklart bästa NOBE aloevera.

Hade på mig mönstrade byxor idag för ovanlighetens skull. Kändes helt okej faktiskt men är SÅ ovan då jag oftast har svarta.

Verkligen en energi-kick. Välbehövligt på morgonen och så mycket fräschare än att dricka kaffe! Stort tips!

Våra bebisar som iiiiinte vill bli lämnade ensamma hemma när det är jobbdags för oss. Dom är självklart inte ensamma längre än sex timmar per dag och det är verkligen MAX. Idag när vi var påväg till solariet så var det två små vovvar som var fastbundna utanför en restaurang mitt i stan PRECIS vid bilvägen. Folk klev i princip på dom och dom såg rädda och ensamma ut. Hur fan tänker folk?! Vem tar med sig sina hundar när man ska ut och äta för att sedan knyta fast dom utanför?! Jag blev SÅ ledsen och ville ringa polisen och anmäla direkt men F sa att vi skulle vänta och se om dom satt kvar på vägen tillbaka vilket dom tyvärr gjorde. Vi anmälde det såklart och jag tycker att det är något ALLA ska göra om man känner/märker att något är fel. Det finns en gräns på att vovvar får vara fastbundna i max två timmar (enligt lag) ute vilket jag tycker är på tok för länge som det är! Usch! När vi bodde i Umeå var vi med om ett liknande fall också som nästan var snäppet värre då vovven i fråga hade blivit fastbunden utanför en biograf på asfalten i 30graders värme och sol medan ägarna var på..bio! UTAN vatten eller möjlighet till skugga. Dock var det fler än vi som reagerade den gången och många ringde till polisen och djurskyddet. FYFAN för folk. Vissa ska verkligen inte ha hand om djur. Hur ställer ni er till att binda fast sina vovvar utanför affärer eller liknande? Jag tycker det är fel om det inte handlar om en akutsituation när man verkligen, verkligen måste. Jag hade dock personligen aldrig gjort det ändå. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish