Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite frågor och lite svar

Hej! Älskar din blogg och har följt den under en längre tid. För några månader sedan lovade du skriva ett inlägg om vilka övningar du oftast kör på gymmet. Skulle vara väldigt kul att läsa! Undrar även ang. videosvaren? Har för mig att du skulle svara på några frågor från en frågestund i en video? Skulle vara väldigt roligt att se och höra dig prata på en video (menar inget pedofiligt haha)! Kramar!

Hej! Åh vad kul! Blir verkligen hur glad som helst. Jag kör oftast rumpa/ben på gymmet då jag tycker att det snyggaste som finns är tighta lår och en putig rumpa. Jag känner inte lika stort behov av att träna överkroppen/armarna/magen men ibland händer det också (någon gång i veckan). Utöver ”vanliga” övningar så kör jag mycket kondition. Jag använder mig mycket av crosstrainern och den är i princip min bästa vän när jag är på gymmet. Min favvoövning för rumpan är den där jag ligger på rygg och flyttar rumpan upp och ner (typ juckande rörelser, haha). Det tar verkligen ordentligt! Annars kör jag mycket squats med vikter och jag brukar också stå på alla fyra och sparka ena benet bakåt och åt sidorna. När det kommer till min videoblogg så hade vi verkligen fullt upp då och hade precis flyttat hit till Göteborg från Umeå. Så den ”försvann” liksom mitt i alls stress. Jag ska göra en ny åt er då jag verkligen vill att ni ska lära känna mig ännu bättre men först MÅSTE jag införskaffa en ny kamera! Har ni några tips på en riktigt bra (och gärna snygg) kamera? Stor kram!

Hejhej! Jag undrar vilket gym ni gymmar på (alltså inte specifikt vart haha) utan vilken ”gym-kedja” eller vad man ska kalla det? Hoppas du förstår 🙂 Kram!!

Hej! Vi tränar på Fitness24Seven då det passar oss bäst. Vi kommer oftast iväg rätt sent och det är skönt att inte ha några öppettider att anpassa sig efter. Det är dessutom fräscht och inte alls dyrt att ha gymkort där. Kramar till dig!

Kan du ge tips och berätta hur man visar sin kärlek och är en bra flickvän?

Det krävs inte alls mycket för att vara en bra flickvän/fru/sambo. Var bara dig själv, visa mycket kärlek och omtanke. Lyssna, visa intresse i din partner och din partners intressen och ge mycket närhet. Överraska din partner i den ibland ”grå” vardagen och bråka inte om småsaker. Ha dom kvalitéerna och egenskaperna som du själv vill att din pojkvän/man ska ha mot dig så ska du se att det blir perfekt!

Såg att en annan kommenterade för ett tag sedan och undrade om vart du köper bh:ar eftersom du har stora bröst. Du svarade att du skulle skriva ett eget inlägg för bh:ar. Då vi som är storbystade har ganska svårt att hitta bra bh.

Jag kan verkligen tipsa om att gå in hos CHANGE och få hjälp där. Oftast så klämmer man in brösten i en aaaalldeles för liten BH och jag blev själv chockad över vad jag faktiskt hade för storlek ”på riktigt” när jag kikade in hos dom. Dom kan många gånger ha rätt tråkiga BHar just utseendemässigt men när det kommer till funktion så är dom bäst! När jag ska köpa lite ”snyggare” underkläder (vilket jag gör typ jämt, haha) så går jag till CUBUS. Tycker att dom har grymma pushup-bhar som håller upp samtidigt som dom trycker till och formar bra. Dom har även jättesköna T-shirtbhar som ger stöd. Så det är verkligen mina två favvo-affärer när det kommer till just BHar.

Vad tycker du man ska satsa på köpa för vegetariskt/veganskt om man vill spara lite pengar? Något som är extra billigt? Jag vill kunna köpa bra mat, men som ändå inte förstör min ekonomi totalt. Har en matbudget som är cirka 3000 kr. Då räknar jag inte in restaurangbesök & småköp som typ godis. Vill bara säga med att din blogg är så rolig att läsa. 

Tack så mycket för dom fina orden! Jag skulle rekommendera dig att satsa på bönor/linser/kikärtor/övriga baljväxter just när det kommer till protein då det är det absolut billigaste, nyttigaste och man håller sig mätt. Man kan äta dom som dom är eller göra egna biffar/grytor eller liknande (googla recept). Köp även hem storpack med soja/qournfärs. Färsen kostar runt 60:- för ett kilo och du kan ha den i och till typ allt. Så det ser jag alltid till att vi har hemma. Mycket soppa kan man också göra och jag äääälskar broccolisoppa, linssoppa och champinjonsoppa som både är superbilligt och SÅ enkelt. Mycket av den vegetariska/veganska ”färdigmaten” är rätt dyr och jag är verkligen tacksam att vi har en ekonomi som tillåter oss att köpa det vi vill. Stor kram!!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish