Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Grön smoothie

Alltså detta måste vara ett skämt?! Jag har precis suttit i en kvart och skrivit ett LÅNGT inlägg till er för en gångs skull och sen försvinner ALLT. Hatar den känslan, haha. 

Iallafall! Godmorgon! Hoppas allt är bra med er?! Med mig är det kanon och jag passar på att njuta av lugnet innan jag börjar jobba klockan tolv. Ska strax börja göra mig iordning och sen ta tag i lite städning här hemma. Hinner tyvärr inte skriva om hela inlägget men vi får hoppas att jag har lite bättre tur med bloggandet under dagen eller lite senare ikväll. Önskar er en helt underbar dag så länge. Stor kram!

Imorse slängde jag ihop en nyttig men äcklig (enligt mig) smoothie. Tänkte dela den med er iallafall. Ovanför kan ni se ingredienserna och sen har jag bara höftat med hur mycket jag ska ha av varje. Frisk och fräsch och PIGG kände jag mig iallafall efter att motvilligt ha druckit upp den, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish