Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Ny fransar hos min bästa

Igår fick jag nya fransar hos bästa Emelie och det var SÅ välbehövligt efter fyra veckor. Hon gjorde som vanligt ett JÄTTEjobb med mina fransar och är utan tvekan den allra bästa fransteknologen jag någonsin besökt. Tryggt, bra, snabbt, snyggt, inga klumpar och ett sjukt bra slutresultat. Hon är dessutom en så extremt härlig person att ha i sitt liv. Pratglad, varm, ärlig och bara så gó! Världens bästa!Priset på ett nyset är 750:- och då ingår också ett gratis påfyll inom två veckor. Baserat på hur mycket fransar man sedan har tappat inför nästa återbesök så kostar ett påfyll 350:- eller 450:-. Dessa priser är väldigt, väldigt låga med tanke på att hon faktiskt gör fransar på salong och inte hemma i sin soffa. Det är viktigt att gå till någon duktig och proffesionell när det kommer till ens ögon och jag kommer aldrig mer gå till någon som gör hemma (då jag har haft en hel del dåliga erfarenheter kring det). Salongen ligger i Stenungssund som ligger cirka en halvtimme utanför Göteborg och det går mycket bussar och tåg dit. Jag tog mig dit på runt 25 minuter sist då tåget till och med var snabbare än beräknat! =) 

Jag är superdupernöjd med mina nya fransar och behöver jag ens berätta hur skönt det är att slippa sminka sig?! Har ni några frågor eller tycker att jag har missat att ta upp något så får ni gärna skriva i kommentarsfätet så svarar jag där.

Vill ni se fler före/efter-bilder på fransar (eller hår för den delen) så hittar ni Emelies blogg HÄR och hennes instagram HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish