Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon hjärtan!

Hej på er!

Har ni sovit gott? Eller dom flesta av er kanske fortfarande sover efter gårdagens bravader, haha? Jag är iallafall uppe och likaså är F. Vi ska strax kicka igång dagen med en supersmoothie (recept kommer senare) och sen ska jag iväg till finaste Emelie för att få nya fransar. Mot kvällen har jag också tid för naglar hos bästa Helén så denna lördag kommer mestandels gå åt att bli ompysslad. Skönt! Känns välbehövligt efter en låååång arbetsvecka. 

Livet känns sådär härligt på topp just nu och jag känner någon form av ”frid” i hela kroppen. Vet inte riktigt varför men gissar att det beror på att vi börjar finna lite stabilitet här i Göteborg. Massa nytt kommer att hända på bloggen snart också. Jag vet att många av er är nyfikna men håll ut! Snart får ni veta allt. Det har blivit lite förskjutet bara men nu till veckan borde det hända lite saker. Rekommenderar er att följa mig på bloglovin HÄR för att inte missa något. 

Nu ska jag börja göra mig iordning, men vi hörs under dagen såklart. Stor kram!

Lite bilder från min instagram (@gabriellajoss). Följ mig gärna där med! Naglarna är gjorda av Helén som ni hittar under namnet @nailsbyhelen_ på instagram. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish