Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dags att kötta på gymmet

Hej fina ni!

Har ni haft en bra dag? Jag sitter här mitt i kaoset. Tvätt, städning och disk står på schemat och F snarkar bredvid mig. Skulle egentligen ha väckt honom för en kvart sedan (han bad mig om det) men har inte hjärta att göra det, haha. När städningen är klar och allt är på plats så ska vi till gymmet. Vi har varit duktiga och kört på VARJE kväll den senaste veckan och jag är såå stolt över oss! Solarium ska jag också hinna med och sen blir det bums i säng!

Jag måste förresten be ER om en sak. Ni brukar ju fråga massor av saker i kommentarsfältet och jag har lovat flera av er att jag ska lyfta er fråga här i bloggen och skriva ett eget svar i ett inlägg till den. Problemet är att alla dessa frågor ligger i kommentarerna så jag har iiiiingen aning om hur jag ska lyckas hitta igen alla. Så! Vet du med dig att du ställt en fråga och att jag skrivit att jag ska svara i ett eget inlägg så får du mer än gärna ställa frågan ännu en gång i detta inlägg bland kommentarerna. Lovar att svara nu till helgen/nästkommande vecka. Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish