Gabriella Joss Gabriella Joss
ShoppingSkönhet

BUBBLEGUM LIPSCRUB

Jag är heeeeelt frälst! LUSH är mitt nya favvomärke gällande allt! Älskar storstäder där man faktiskt kan köpa något vettigt för en gångs skull, haha. Denna skrubb är helt gudomlig och även om man skulle kunna göra en minst lika bra hemma med olivolja och socker så kan jag inte låta bli denna på grund av doften. Luktar verkligen BUBBELGUM och lämnar läpparna lena och helt fantastiska. LUSH är dessutom helt veganskt och dom djurtestar INTE. Helt fantastiskt med andra ord! Butiken finns också online så om ni googlar på namnet så kommer webshoppen upp!

Jag har förresten tagit tag i mig själv på makeupfronten och allt gammalt ska ut och nytt ska in. Har klickat hem en helt ny necessär (som är sååå fin!) och hädanefter ska bara ekologiskt och veganskt få åka ner i den. Jag vill inte ha massor av skit i ansiktet och ju äldre jag har blivit ju mer medveten har jag också blivit. Både om mig själv, min hy och om djur och natur. Vill varna er alla från ex. Lóre’al och Garnier som är dom värsta på marknaden när det kommer till djurtester! Så akta er för dom. Usch! Sen så fick jag också nyligen veta att vaxet jag använder från VEET är grymma inom djurtester. FYFAN! Och det värsta är att det inte finns några andra vax. Eller gör det det?! Någon som kan tipsa om det? Annars får jag väl införskaffa en epilator för VEET kommer jag aldrig mer att köpa hem.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish