Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon fina!

Hej på er!

Vaknade för inte så längesedan och har hunnit hänga lite tvätt. Tänkte slänga upp ett snabbt inlägg här innan det är dags för frukost och sedan pronenad med hundarna och fix innan jobbet. Ikväll är det H E L G. Och som jag har längtat! Jag och F pratade om vad vi ska göra i helgen igår och vi ska bara ta det lugnt och sova ut. Mysa i sängen, se filmer och äta god mat. Ingen av oss har varken ork eller lust till något annat. Ska försöka hinna förbi stan någon av dagarna också och inhandla lite nya kläder till F också. Det både behöver och förtjänar han! 

Många frågar hur det går med renoveringen och det går rätt bra! Vi har dock stannat upp ett tag nu då vi har haft en hel del besök och efter att man har jobbat i åtta timmar så vill man gärna spendera tid med dom istället. Men nu så! Vi tänkte börja till veckan igen och då ska golv läggas i resterande rum och väggar och tak ska målas i en av hallarna, vardagsrummet och lilla sovrummet. Sen är det nog klart! På tal om hem och inredning och så så har jag fått hem en toksnygg ljusslinga nu för ett par dagar sedan också. Den heter ”Iris light” (tror jag) och är i färgen vit. Vi tänkte först ha den över sängramen men det blev finare att hänga den över bokhyllan. Supernöjd och bilder kommer i helgen!

Nej hörrni, nu är det dags att få något gjort här hemma. Jag önskar er en underbar dag och skickar stora kramar till er alla! 

Gårdagens gottis. De nya smakerna från NOBE är magiska!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish