Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen kväll

Äntligen är vi hemma och vi har hunnit göra lite allt möjligt. Hämtade ut paket och även en leverans från NOBE ALOEVERA. Ska bli kul att testa deras nya, sockerfria smaker. Middag har vi också ätit och det blev supergoda grönsaksbiffar med bulgur och sås (morötter, krossade tomater och massor med kryddor). F ska ut med massa skräp nu och jag ska städa rent och sedan ska vi iväg och köpa gottis för att mysa ner oss med det framför en bra film innan vi somnar. Hoppas ni har en underbar kväll!

Underbar leverans!

Vår middag som var så enkel och god! Perfekt när man kommer hem vid åtta-tiden.

Min svansprinsessa som ääääälskar att sitta på dom långa gardinerna i köket som vi ännu inte har fått upp ordentligt, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish