Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag och snart dags för jobb

Hallå på er!

Nu är det söndag igen och imorgon börjar jag jobba. Känns spännande och ska bli roligt att finna en ny passion och utmaning i livet. Är taggad! Har egentligen varken så mycket tid eller lust till att blogga just nu men har tidsinställt lite inlägg som dyker upp under dagen. Tills dess bjuder jag på lite bilder från igår. Hoppas ni får en urhärlig dag! Kram!

Fika! Dessa från Espresso house är sååå goda. En är med smak av grönt äpple och ingefära och den andra mango och mynta.

Min nya klänning som jag lovade att visa. 49:- på Gina tricots rea. Köpte ju en snarlik för någon vecka sedan men även denna var så fin och enkel.

Bästa mellanmålet från FROOSH.

Lite mer fika.

Hittade mina killar i detta tillstånd för några dagar sedan på den upplåsbara sängen som vi har i gästrummet. Jag älskar er så mycket!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish