Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag och inflyttningsblomma

Godmorgon hjärtan!

Hur mår ni? Här är allt underbart och inatt sov jag och bestie i samma säng medan F sov på den stoooora upplåsbara madrassen som den gentleman han är, haha 😉 Klev upp för inte så längesen och ska strax iväg till tatueringsstudion för att äntliiigen få våra bästistatueringar gjora. Som vi längtat! När dom är klara så ska vi ner till stan för lite skitsnack, fika och solarium. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår men det känns så viktigt att ta vara på alla minuter vi får tillsammans då vi inte ens vet hur länge det dröjer innan vi ses igen!

Igår åt vi lunch på stan och promenerade runt i affärer och det var SÅ mysigt. Det var som om det alltid har varit så och alltid ska vara så! Ska verkligen ta vara på helgen då jag börjar jobba på måndag (min första arbetsdag, iiih) och då väntar tidiga morgonar och nya rutiner. Fyndade förresten en URFIN klänning igår på rean för bara 49:-. Ska visa sen! 

Nu ska jag platta håret och sen är det dags att åka. Stor kram!

Igår när vi kom hem så väntade ett underbart blombud från bästa My Martens. Hon skickade en inflyttningsblomma och lite chokladpraliner. Så underbart! Tack fina du!

Myste med frappes på Espresso house. Dock föredrar jag dom med bara is! Så fräscha och svalkande. 

Bästis kom med fina presenter. Läppstift från Too Faced (som för övrigt är helt djurvänliga!!), två par såå snygga stringtrosor och en grå kjol. Love it!

Drack frappes igen. Den med persika/iste är SÅ god. Kommer alltid att köpa den nu, haha.

Igårdagens outfit. På bilden ser ni kjolen jag fick av bästis. Den är från Gina tricot. 

Gårdagenss lunch och bästa NOBE aloevera till. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish