Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagen med stort D

Alltså happiness! Idag kommer ÄNTLIGEN bästis hit och jag ska möta henne klockan strax efter elva. Så dags att skynda sig in i duschen, dammsuga och ordna det sista! Herregud så glad jag är! Efter att ha varit ifrån varandra i tre månader och ha kontakt på sms och telefon varje dag så ska vi äntligen få se varandra i ögonen när vi pratar igen!!

Igår åkte min mormor och bror hem och jag började såklart gråta floder, haha. Det kändes så himla jobbigt att det kommer dröja flera månader innan vi ses nästa gång. HATAR att det ska behöva vara så. När vi lämnat av dom på tågstationen så åkte vi till JYSK och köpte lite möbler och jag fyndade också ett brickbord på rusta och lite smått och gott på Chilli. Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och dricka upp min FROOSH. Stor kram så hörs vi mer lite senare!

Gårdagens gottis! Älskar iste!

Min frukost, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish