Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sovmorgon och frukosttips

Godmorgon finisar!

Här ute lyser solen och jag kunde inte ha fått en bättre start på dagen än med sovmorgon och allt! Igår var vi och tränade och det känns VERKLIGEN i benen och rumpan idag. Kan knappt gå! Även ikväll blir det ett pass och nu jäklar känns det som att vi är igång på riktigt. Gymmet ligger tio minuter bort med bil och det finns liksom inga ursäkter längre när man kan ta sig dit så pass smidigt.

Vad ska ni göra idag? Jag ska städa, inreda lite och rensa i rummet som ska bli min walk in closet. Dra ut all skit därifrån (vi har typ tryckt in alla överflödiga saker där haha) och få ordning på allt. Ska bli skönt! När F kommer hem så vill jag till havet och NJUTA! Lyckan är total här hemma just nu och han ska bara jobba idag och torsdag samt fredag på sitt jobb innan han börjar en ny utbildning på måndag. Han fick dessutom rätt bra lön då han har flera års erfarenhet i branschen vilket inte heller direkt skadar! Känns skönt att få lite extrapengar nu från och med september då vi har levt rätt snålt den senaste tiden och försökt få ordning på alla nya kostnader som tillkom i samband med flytten. Bara försäkringen för bilen blev liksom 400:- dyrare när vi flyttade från Umeå och även hyran vi har idag går mot 10.000 om man räknar ihop garage, el och bredband i kostnaden. Nu är inte det sådär jättedyrt för en så stor lägenhet, det vet jag. Men det är en omställning då vi tidigare betalade runt halva det priset. Så ja, det ska bli skönt att kunna leva lite som vi gjorde förr. Bara någon månad kvar och sen är vi där igen!

Måste förresten tipsa er om detta bröd! Det är SÅ GOTT! Hittade det på ICA igår och är helt såld. Vill ha ett till.. Och ett till och ännu ett till, haha. Mums!

Hoppas ni får en helt underbar dag! Tusen kramar!

Jag är en av dom där stackars människorna som köpte Nike air Max när dom var nya på marknaden och trodde att det var träningsskor. Vilket dom enligt mig inte är då dom är SÅ osköna om man jämför med ex. Nike free run. Någon som har tips på bra och SNYGGA träningsskor!? Vill ha ett par som jag kan träna i men hittar inga snygga på nätet. Tipsa gärna med länkar i kommentarsfältet!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish