Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett kvällsinlägg

Hej finingar!

F ligger och snarkar bredvid mig (ja, han har lyckats somna men jag förstår att han är trött) och jag har hunnit städa undan i köket och tänkte blogga och svara på lite mail snabbt innan vi ska iväg och träna. Ska försöka hinna med att handla lite efteråt också (tackar gudarna för butikerna som stänger 23) då vi har helt slut på färsk frukt, grönsaker och lite andra basvaror i kyl och frys. HATAR att inte ha mat hemma. Den där mysiga hemmakänslan försvinner då på något vis. Någon som håller med?

Annars har jag mest degat idag. Tvättat lite, städat lite, tagit en riktigt lång promenad med vovvarna och bara myst på hemma. Vi har förresten märkt att vi har ett getinbo precis utanför vårt fönster i sovrummet så våra planer på att ha öppet fönster dygnet runt är ju förbi. Ska se vad vi kan göra åt det för det är verkligen inte roligt att vakna av att det surrar i öronen och getingen flyger runt precis runt ens huvud. Usch! Jag har dock inte ens hjärta till att döda insekter och det har inte F heller så vi brukar försöka jaga ut dom med något eller bara stänga in dom i sovrummet och hoppas på att dom ska flyga ut av sig själva genom det öppna fönstret. 

Vet ni vad vi har gjort mer förresten?! Vi har köpt en soffa!! ÄNTLIGEN! Den är 332 cm lång (!!) och helt fantastiskt fin i både material och kvalité. Kommer passa urbra i vårt ljusa hem och det känns underbart att den är så stor och rymmer många rumpor, haha. Leveranstiden är dock 5-6 veckor men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge. Bild på soffan finns HÄR

Bjuder på världshistoriens FULASTE pussbild som vi tog igår efter gymmet. Tyvärr så blir inte bilderna bättre än såhär när vi tar kort ihop nu för tiden. Förr tog vi bilder varje dag men nu händer det max en gång i veckan och resultatet blir ju som ni ser iiiinte så bra 😉 Två stora finnar bjuder jag också på men jag är faktiskt inte heller mer än människa och som Blondinbella sa i sin avsminkningsvideo så är det nog rätt viktigt att alla offentliga personer, stora som små vågar visa att dom inte är perfekta.

Bild från min morgonprommis med vovvarna. Mina skor hittar ni HÄR för 124:- och fri frakt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish