Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Vackra naglar hos bästa Helén

I lördags fick jag underbart fina naglar igen hos bästa Helén. Jag ville ha något fint och romantiskt till vår bröllopsdag och det fick bli rosa med lite lätt glitter på. Perfekt! Hon är SÅ duktig och jobbar med materialet akryl! Innan jag gick till henne så hade jag gelénaglar och hade haft det i runt fyra år och trodde aldrig att jag skulle falla för akryl – men ack så fel jag hade! Älskar akrylen och den sitter där den ska. Naglarna går INTE av! Är så himla nöjd! Något som jag tycker skiljer Helén extremt mycket från andra nagelteknologer är att hon verkligen och då menar jag VERKLIGEN är hur duktig som helst på nagelbitare. Det finns massor av före/efterbilder på hennes intagram HÄR. Jag är riktigt imponerad av hennes jobb och det märks verkligen att hon brinner för att bygga och designa naglar! Kan verkligen rekommendera er som bor i Göteborg eller runtomkring att besöka henne om ni är sugna på fina naglar nu i sommar eller till hösten. Hon har även en hel del härliga gellack om man inte vill förlänga naglarna utan bara ha en hållbar färg på dom. Kika även in på hennes facebooksida HÄR där det dyker upp information om lediga tider, tävlingar osv. 

FÖRE:

EFTER:

Och här kommer en closeup! Älskar glittret. Urfint i solen! Kommer bära dessa naglar stolt. Dom är dessutom jättefina till solbrända händer så ska verkligen försöka bli lite brunare nu innan sommaren är slut. Bästa, bästa Helén! Världens bästa nagelteknolog! =)

Vill ni boka tid hos Helén eller få prisinformation eller har andra frågor så kan ni nå henne på 0704-493538 via sms eller samtal. Annars kan ni få tag i henne via instagram HÄR eller facebook HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish