Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Nya fransar

Jag fick ju både nytt hår och nya fransar hos finaste Emelie när jag var där förra veckan. Håret har jag skrivit om HÄR samt lagt ut före/efterbilder och information för er som har missat det. Vi ljusade upp det rejält och det är SÅ fint. Hur nöjd som helst! Och för mig som har varit svarthårig i princip hela livet så är det verkligen en omväxling att vara lite ljusare. Det är nästan så att jag vill ljusa upp det igen, och igen och kanske ännu mer, haha. Love it! 

Hur som helst så fick jag ju även fransarna fixade igen och som vanligt tog vi Dböj i längder upp till 12. Det ser naturligt och fint ut och passar både i vardagen och till lite festligare tillfällen. Det finns både längre och kortare längder än dom som användes på mig. Allt för att det ska passa just DIN smak! =) 

FÖRE:

EFTER:

Som ni ser så gjorde Emelie ett superjobb och jag är mer än nöjd med resultatet. Jag har gått hos henne i ett par månader nu och det är grymt hur mycket hon har utvecklats på så kort tid! Jag som till och med själv är utbildad inom fransar tappar hakan av hur duktig hon är! Dom blir perfekt separerade och hon lämnar INGA klumpar. Helt perfekt resultat på väldigt kort tid (!!) dessutom. På nedre bilden kan ni se hur fint separerade fransarna är. Måste också skriva av mig lite och berätta att limmet hon använder är väldigt, väldigt skonsamt. Många gånger när jag har gjort fransar så har hela upplevelsen blivit förstörd då teknologen använde sig av ett starkt lim som sved i ögonen (limmets ångor når in i ögat) under hela behandlingen. Usch! Men hos Emelie har jag verkligen kunnat koppla av under tiden vilket betyder mycket enligt mig!   

Fransförlängningarna hos Emelie blir allt mer populära och hennes kundkrets växer enormt! Hon har därför korrigerat priserna lite. Priset på ett nyset är 750:- och då ingår också ett gratis påfyll inom två veckor. Baserat på hur mycket fransar man sedan har tappat inför nästa återbesök så kostar ett påfyll 350:- eller 450:-. Dessa priser är fortfarande väldigt, väldigt låga med tanke på att hon faktiskt gör fransar på salong och inte hemma i sin soffa. Det är viktigt att gå till någon duktig och proffesionell när det kommer till ens ögon och jag kommer aldrig mer gå till någon som gör hemma (då jag har haft en hel del dåliga erfarenheter kring det). Salongen ligger i Stenungssund som ligger cirka en halvtimme utanför Göteborg och det går mycket bussar och tåg dit och jag tog mig dit på runt 25 minuter sist då tåget till och med var snabbare än beräknat! =) 

Jag är superdupernöjd med mina nya fransar och behöver jag ens berätta hur skönt det är att slippa sminka nu under sommaren?! Har ni några frågor eller tycker att jag har missat att ta upp något så får ni gärna skriva i kommentarsfätet så svarar jag där.

Vill ni se fler före/efter-bilder på fransar (eller hår för den delen) så hittar ni Emelies blogg HÄR och hennes instagram HÄR

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish